Με 8 επίσημους αγώνες το 2014

  Το 2014 όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχει 8 επίσημους αγώνες για τους Έλληνες καρτίστες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιτροπής Καρτ της ΟΜΑΕ θα υπάρξουν 4 αγώνες για το Πανελλήνια Πρωτάθλημα, 3 για το Rotax Max Challenge και παραδοσιακά το P.I.C.K. Πάτρας.

  Η ανακοίνωση αναφέρει:

  Η επιτροπή ΚΑΡΤ της ΟΜΑΕ ανακοινώνει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων ΚΑΡΤ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και του Επάθλου Rotax Max Challenge για το 2014.

  30/3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

  4/5 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

  11/5 Rotax Max Challenge

  22/6 Rotax Max Challenge

  6/7 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

  14/9 Rotax Max Challenge

  28/9 PICK Πάτρας

  26/10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

  Τα σωματεία που θα διοργανώσουν τους αγώνες, καθώς και ο τόπος (πίστα) διεξαγωγής τους θα ανακοινωθούν σύντομα.

  Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα, σε μια προσπάθεια μείωσης του συνολικού κόστους συμμετοχής για τους αγωνιζόμενους.

  Για τους αγωνιζόμενους της περιφέρειας η επιτροπή θα εισηγηθεί προς τους εκάστοτε διοργανωτές, την μείωση του παράβολου συμμετοχής.

  Όσον αφορά στους χώρους διεξαγωγής των αγώνων γίνονται προσπάθειες να είναι διαθέσιμη και η πίστα των Μεγάρων.

  Παρακαλούμε τους αγωνιζομένους, τους γονείς, τους προετοιμαστές και τους επαγγελματίες του χώρου (εισαγωγείς-έμποροι, μηχανικοί) να υποστηρίξουν τους Ελληνικούς αγώνες, ώστε το ΚΑΡΤ να ανθίσει και πάλι στη χώρα μας σε σωστές βάσεις.

  Υποσχόμαστε πως από την πλευρά της Ομοσπονδίας και της Επιτροπής ΚΑΡΤ, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το παραπάνω πρόγραμμα να τηρηθεί κατά γράμμα.

  Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η Προκήρυξη και οι Τεχνικοί Κανονισμοί του Πρωταθλήματος και των Επάθλων, καθώς και άλλες καινοτομίες που επεξεργάζεται η επιτροπή ώστε ο χώρος μας να ανακτήσει την δέουσα σοβαρότητα και αξιοπιστία.

  Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.

  Η επιτροπή ΚΑΡΤ

   

  Σχόλια

  Σχόλια