Υπερωρίες στην RBR

Οι πρωταθλητές έχουν σηκώσει τα μανίκια ώστε να είναι έτοιμοι για την Αυστραλία

Υπερωρίες δουλεύουν οι άνθρωπο της Red Bull Racing σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Renault ώστε να ετοιμαστούν για το πρώτο Grand Prix της χρονιάς στην Αυστραλία το οποίο είναι το 3ήμερο 14-16 Μαρτίου.

Η RB10 είχε έναν πολύ κακό χειμώνα σημειώνοντας ελάχιστα χιλιόμετρα και πολλές ώρες μέσα στο γκαράζ. Ο συνδυασμός του προβληματικού πακέτου κινητήρα της Renault με την επιθετική σχεδίαση του Adrian Newey έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στους πρωταθλητές.

Παραδοσιακά ο σχεδιασμός του Βρετανού είναι πολύ απαιτητικός για το «πακετάρισμα» των συστημάτων κάτω από το κάλυμμα του μονοθεσίου. Αυτή τη φορά όμως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι μεγαλύτερο με τον Energy F1 της Renault να είναι ο πιο απαιτητικός κινητήρας όσον αφορά την ψύξη. Άλλο ένα πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι «ταύροι» έχει να κάνει με το λογισμικό το οποίο ελέγχει τις λειτουργίες του κινητήρα. Προς το παρόν δεν έχουν καταφέρει να κάνουν όλα αυτά τα νέα συστήματα να λειτουργήσουν αρμονικά. Όσο για το αν έχουν πάρει την μέγιστη απόδοση του κινητήρα, έστω και την μία καλή ημέρα που είχαν, ούτε κατά διάνοια.

Σύμφωνα με τον ειδικό σύμβουλο της ομάδας, Helmut Marko, η ομάδα δουλεύει υπερωρίες σε 18ωρες βάρδιες. Οι πρωταθλητές δουλεύουν πολύ σκληρά για να λύσουν τα προβλήματά τους καθώς αν καταφέρουν να κάνουν το πακέτο του κινητήρα να δουλέψει τότε η RB10 έχει την ικανότητα να πρωταγωνιστήσει.

Σχόλια

Σχόλια