Δεν πανικοβάλλεται ο Hamilton

Μπορεί ο Rosberg να είναι 29 βαθμούς μπροστά αλλά ο Βρετανός γνωρίζει ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο

Ο Nico Rosberg μετά τη νίκη του στο Αυστριακό Grand Prix άνοιξε τη διαφορά του στο πρωτάθλημα από τον Lewis Hamilton στους 29 βαθμούς. Ο Γερμανός μετά το Μονακό, όπου επέστρεψε στις νίκες, έχει πάρει περισσότερους βαθμούς από τον team-mate του καθώς πάντα τερματίζει μπροστά του. Όμως πέρα από αυτό ο Hamilton είχε την ατυχία να μην τερματίσει στον Καναδά και αυτό είναι μεγάλο πλήγμα. Ο Βρετανός δεν πανικοβάλλεται, παραμένει ήρεμος και συγκεντρωμένος καθώς απομένουν 11 αγώνες κι στο Abu Dhabi υπάρχουν διπλοί βαθμοί. Επόμενος σταθμός το Silverstone κι εκεί ο Hamilton θα προσπαθήσει να κάνει την αντεπίθεσή του.

Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να επανέλθω. Πάντα παίρνεις κάποια μαθήματα από κάποιες καταστάσεις, αλλά επίσης είναι καλό να θυμάμαι τους βαθμούς που έχασα επειδή δεν τερμάτισα. Είμαι 29 βαθμούς πίσω αλλά υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα. Υπάρχουν πολλά θετικά από αυτό το 3ήμερο. Είχα καλό ρυθμό αλλά δεν κατάφερα να τον αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο, στον επόμενο αγώνα σίγουρα θα τα καταφέρω.

Για μια ακόμα φορά τα pitstop του Hamilton ήταν πιο αργά από αυτά του Rosberg χάνοντας συνολικά 1,6 δευτερόλεπτα. Αλλά όπως λέει κι ο Βρετανός, αυτός ο χρόνος δεν χάθηκε μόνο από λάθος της ομάδας…

Είχα ένα πρόβλημα με τον εμπρός αριστερό τροχό μου κι επίσης στο πρώτο pitstop δεν είχα φέρει απολύτως σωστά το μονοθέσιο στη θέση του. Συνολικά έχασα δυο δευτερόλεπτα. Σημαντικός χρόνος αλλά δεν θα με έφερνε στην 1η θέση.

Σχόλια

Σχόλια