Δεν δούλεψε η στρατηγική

Ο Jenson Button δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα του αγώνα καθώς η στρατηγική που ακολούθησε η McLaren δεν δούλεψε όπως ήλπιζαν και έμειναν εκτός βαθμών. Ο Βρετανός είχε μια μικρή αψιμαχία με τον Nico Hulkneberg στην εκκίνηση χάνοντας μερικές θέσεις. Όμως και χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά καθώς ο ρυθμό της MP4-29 δεν ήταν τόσο καλός.

Ήλπιζα πως θα ανακτήσω κάποιες θέσεις σήμερα αλλά οι προσπεράσεις ποτέ δεν ήταν εύκολες εδώ. Ήμασταν σε διαφορετική στρατηγική, εκκινώντας με τα μαλακά ελαστικά, αλλά τελικά δεν λειτούργησε όπως θα θέλαμε. Στην εκκίνηση ο Hulkenberg με έσπρωξε στην εξωτερική της πρώτης στροφής. Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό, είχε αρκετό χώρο και για τους δυο μας. Έτσι έχασα μερικές θέσεις. Από εκείνο το σημείο και ύστερα έμεινα στο τρενάκι και απλώς περίμενα να μπουν οι άλλοι στα pit. Προσπάθησα να κάνω τη στρατηγική να δουλέψει αλλά τελικά δεν γινόταν. Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα και τελικά πήραμε την 11η θέση. 

Ο Kevin Magnussen τερμάτισε στην 7η θέση και θεωρεί ότι πήρε τα μέγιστα από την MP4-29.

Πραγματικά πίστευα ότι θα τερματίσουμε στην 6η θέση σήμερα αλλά ο Sergio είχε πολύ καλύτερο ρυθμό στο τέλος του αγώνα. Σίγουρα αυτό δεν ήταν καλό αλλά έχουμε κάνει πρόοδο. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε ώστε να βρούμε περισσότερη κάθετη δύναμη. Θεωρώ ότι πήρα τα μέγιστα όλο το 3ήμερο.

Σχόλια

Σχόλια