Ήταν λάθος του Hamilton

Ο Wolff κάνει σαφές ότι η W05 δεν έχει κάποιο πρόβλημα, απλώς ο Βρετανός το παράκανε

Σύμφωνα με την ανάλυση της τηλεμετρίας του Lewis Hamilton, το τετ-α-κε στη στροφή 2 δεν προήλθε από πρόβλημα της Mercedes αλλά από λάθος του Βρετανού. Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Toto Wolff, κάνει σαφές ότι η W05 δεν είχε κάποιο πρόβλημα, απλώς ο Hamilton ξεπέρασε τα όρια…

Δεν είδαμε κάτι στο μονοθέσιο. Νομίζω ότι απλώς ήταν άτυχος. Φρέναρε 10 μέτρα μετά (σ.σ. σε σχέση με τις προηγούμενες προσπάθειες), πίεσε λίγο παραπάνω το πεντάλ του φρένου και πάτησε την αναπήδηση της πίστας. Ο συνδυασμός όλων αυτών έφερε το μπλοκάρισμα με αποτέλεσμα να κάνει τετ-α-κε.

Ο Hamilton θεωρεί ότι δεν πιέζει πολύ την W05, αλλά τα δεδομένα άλλα δείχνουν.

Δεν νομίζω ότι πιέζω πολύ, οι γύροι ήταν μια χαρά όλες τις ημέρες. Γνώριζα ότι μπορούσα να κερδίσω λίγο χρόνο. Στην πρώτη προσπάθεια δεν τα κατάφερα και στην δεύτερη μάλλον έβαλα το μονοθέσιο σε… άγνωστα μονοπάτια. Έχουμε καλό ρυθμό οπότε αυτό το αποτέλεσμα με στεναχωρεί λίγο. Όμως θα προσπαθήσω να επανορθώσω αύριο. Είναι μεγάλος αγώνας οπότε μην με ξεγράφεται ακόμα.

Ίσως ο Βρετανός να έχει αρχίσει να μην αντέχει την πίεση, όμως όπως λέει και ο ίδιος δεν πρέπει να το ξεγράφουμε. Είναι μαχητής και έχει αποδείξει ότι μπορεί να επανέλθει.

Σχόλια

Σχόλια