Το νέο «όπλο» του Webber

Η Porsche αποκάλυψε την 919 Hybrid με την οποία θα κυνηγήσει την επιστροφή της στην κορυφή

 

Η Porsche επιστρέφει φέτος στην μεγάλη κατηγορία και στις 24 ώρες του Le Mans θα αγωνιστεί με την 919 Hybrid στην LMP1. Η γερμανική εταιρεία θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα αντοχής (WEC) τόσο στην LMP1 όσο και στην κατηγορία GT με την 911 RSR.

Η Porsche έχει πάρει στα σοβαρά την επιστροφή της στους μεγάλους και κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους προετοιμαζόταν παίρνοντας πρώην αεροδυναμιστές της Formula 1 αλλά και τον Mark Webber ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η γερμανική εταιρεία αποκάλυψε στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου στη Γενεύη τα χρώματα με τα οποία θα αγωνίζεται φέτος. Το νέο livery της 919 έχει κάτι το ξεχωριστό καθώς αν το κοιτάξεις από ψηλά θα δεις το νέο μότο της εταιρείας «Porsche Intelligent Performance».

Η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του Le Mans επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία μετά από 16 χρόνια έχοντας στο τιμόνι τους Mark Webber Brendon Hartley, Timo Bernhard, Romain Dumas, Neel Jani και Marc Lieb.

Η Porsche 919 hybrid με τον βενζινοκινητήρας 2.000 κ.εκ. σε διάταξη V4 θα δώσει σκληρές μάχες με την TS040 Hybrid της Toyota και με την πρωταθλήτρια Audi με το R18 e-tron Quattro.

Σχόλια

Σχόλια