Ενθαρρυντικά δείγματα από την VJM07

Η Force India ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στις χειμερινές δοκιμές

Οι χειμερινές δοκιμές δεν είχαν μόνο αρνητικές εμφανίσεις αλλά και θετικές. Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις ήταν η Force India η οποία όσο άσχημη είναι τόσο γρήγορη δείχνει να είναι. Ο Sergio Perez ήταν αυτός που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο τόσο την πρώτη όσο και την δεύτερη ημέρα του δεύτερου τεστ στο Μπαχρέιν συμπληρώνοντας την κατοστάρα κάθε φορά.

Την προτελευταία ημέρα είδαμε μια εντυπωσιακή προσομοίωση αγώνα από τον Nico Hulkenberg ο οποίος είχε πάρει τα ηνία. Ο Γερμανός με χαμόγελο δήλωσε ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Η Force India έδειξε να έχει κάνει μεγάλο βήμα σε σχέση με την πρώτο 4ήμερο στην πίστα του Sakhir και σίγουρα όλοι έφυγαν από την πίστα ευχαριστημένοι από τη δουλειά που έχει γίνει παρά το «σπάσιμο» του κινητήρα της Mercedes την τελευταία ημέρα. Η ομάδα του Vijay Mallya είναι από τις «τυχερές» που έχουν τον κινητήρα των Γερμανών ο οποίος βοηθά πολύ με την σταθερότητά του και με την ταχύτητά του.

Φυσικά υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι την Αυστραλία αλλά η πρόοδος που δείχνει να κάνει η VJM07 είναι πολύ ενθαρρυντική.

Σχόλια

Σχόλια