Ο Έλληνας συνεχίζει στο GP2

  Ο Tio ταξιδεύει στο Red Bull Ring για τον 4ο αγώνα του πρωταθλήματος GP2

  Τελικά ο Ευτύχιος Έλληνας έκανε το θαύμα του και θα συνεχίσει για έναν ακόμα αγώνα στο πρωτάθλημα του GP2. Ο Κύπριος μετά από δύο αγώνες σε Ισπανία και Μονακό ταξιδεύει για την Αυστρία όπου θα διεξαχθεί ο 4ο αγώνα του πρωταθλήματος GP2.

  Ο Έλληνας έδειξε ότι μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα καθώς με ελάχιστο χρόνο χειμερινών δοκιμών ήταν άκρως ανταγωνιστικός στη Βαρκελώνη παίζοντας μέσα στη δεκάδα. Στο Μονακό το 3ήμερο δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλά αλλά είχε μια αξιοπρεπής εμφάνιση, άλλωστε ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσε στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου.

  Τώρα ετοιμάζεται για τους λόφους του Red Bull Ring σε μια πίστα πιο ανοιχτή αλλά παράλληλα άγνωστη για όλους καθώς το GP2 ταξιδεύει εκεί για πρώτη φορά στην ιστορία του. Εκεί μπορεί να πατήσει ο Έλληνας και να δείξει πόσο καλός είναι στο να προσαρμόζεται σε ένα νέο περιβάλλον.

  Παρακολουθήστε την προσπάθεια του Έλληνα στην Αυστρία μέσα από το live timing του motornews. Σχολιασμός και chat για τους δύο αγώνες του GP2 το Σάββατο στις 16:40 και τη Κυριακή στις 11:35.

  Σχόλια

  Σχόλια