Το NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo

  Η Nissan αποκάλυψε το NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo για να δείξει πώς οραματίζεται στο κοντινό μέλλον ένα μοντέλο υπέρ-υψηλών επιδόσεων

  Δελτίο Τύπου

  Η Nissan αποκάλυψε το NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo για να δείξει  πώς  οραματίζεται στο κοντινό μέλλον ένα μοντέλο  υπέρ-υψηλών επιδόσεων.  Το NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo,  αποτελεί προϊόν της στενής συνεργασίας της Nissan με τους δημιουργούς του Gran Turismo, της Polyphony Digital Inc, τη θρυλική πλατφόρμα οδήγησης του PlayStation.

  Το NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo  ήρθε στην επιφάνεια με βάση τον οραματισμό των σχεδιαστών της Nissan, όπου τους δόθηκε το ελεύθερο να σχεδιάσουν το supercar των ονείρων τους, για το δικό τους, φανταστικό, Gran Turismo γκαράζ.

  Δημιουργημένο  από μια ομάδα νέων σχεδιαστών της  Nissan Design Europe  στο Λονδίνο,  το μοντέλο αυτό θεωρείται ότι έχει αρκετά μεγάλες δυνατότητες. Για τον λόγο  αυτό, έχει δεχθεί και τις επεμβάσεις από μια προηγμένη ομάδα μηχανικών του Nissan Technical Centre της Ιαπωνίας.

  Τον Ιούλιο, οι λάτρεις της αυτοκίνησης  θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν την απόδοσή του  από πρώτο χέρι,  καθώς αναμένεται  να γίνει διαθέσιμο στο Gran Turismo ® 6, όπως ακριβώς  συνέβη με τα NISSAN GT-R και Skylines από προηγούμενα επεισόδια της θρυλικής πλατφόρμας.  Εξάλλου, η παράδοση της Nissan σε αυτοκίνητα επιδόσεων που συναρπάζουν, εξηγεί  το γεγονός πως είναι η μάρκα με τα περισσότερα μοντέλα στην εν λόγω πλατφόρμα.

  Πέρα των παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι  η Nissan, ως ειδικός στην τρισδιάστατη σχεδίαση αυτοκινήτων, πιστεύει πως ο πραγματικός κόσμος είναι έτοιμος για το NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo. Σε αναμονή λοιπόν …

  Σχόλια

  Σχόλια