Κρατάνε τα θετικά στη Force India

Μπορεί η ινδική ομάδα να επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αυστρία αλλά ο Mallya είναι αισιόδοξος πως η VJM07 θα βολευτεί στο Red Bull Ring

Η Force India προετοιμάζεται για το Αυστριακό Grand Prix κρατώντας μόνο τα θετικά από τον Καναδά. Εκεί ο Sergio Perez βρέθηκε πολύ κοντά στο βάθρο αλλά τελικά στον τελευταίο γύρο τα πράγματα «στράβωσαν» και μετά το ατύχημα που είχε με τον Felipe Massa εγκατέλειψε τον αγώνα. Ο Nico Hulkenberg κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ο Vijay Mallya είναι αισιόδοξος για τον αγώνα στην Αυστρία λέγοντας πως το Red Bull Ring θα βολέψει την VJM07. Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση της ινδικής ομάδας σε αυτή την πίστα καθώς ο τελευταίος αγώνας εκεί έγινε το 2003 όταν η Force India δεν υπήρχε τότε.

Την τελευταία φορά που η Formula 1 αγωνίστηκε εδώ τα μονοθέσια διέφεραν σημαντικά σε σχέση με σήμερα, οπότε είναι δύσκολο να προβλέψουμε την σειρά δυναμικότητας. Φυσικά δεν περιμένουμε μεγάλες εκπλήξεις, όσοι ήταν ανταγωνιστικοί μέχρι στιγμής θα παραμείνουν. Τα χαρακτηριστικά της πίστας φαίνεται να ταιριάζουν στην VJM07 αλλά ο ανταγωνισμός είναι πολύ σφιχτός και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό αν θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στον Καναδά, πήραμε τις σωστές αποφάσεις όσον αφορά την στρατηγική. Ήμασταν πολύ κοντά σε ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα στην ιστορία μας αλλά το ατύχημα του Sergio στον τελευταίο γύρο δεν μας επέτρεψε να πανηγυρίσουμε. Όμως κρατάμε τα θετικά, όπως το ότι η διαχείριση των ελαστικών μας ήταν εξαιρετική με αποτέλεσμα να πιέσουμε για τη νίκη. Είμαι πολύ περήφανος για ότι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να πιέζουμε. Η εξέλιξη δεν πρόκειται να σταματήσει. Δουλεύουμε σκληρά ώστε να φέρουμε αναβαθμίσεις και να δώσουμε στους οδηγούς μας μεγαλύτερες πιθανότητες για καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή τη σταθερότητα που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής, παίρνοντας βαθμούς σε κάθε αγώνα.

Σχόλια

Σχόλια