Συνέρχεται ο Schumi

Καλά νέα μετά από αρκετό καιρό για τον Γερμανό, ο οποίος βγήκε από την κωματώδη κατάσταση και αφήνει το νοσοκομείο της Grenoble

Είχαμε να ακούσουμε αρκετό καιρό πραγματικά νέα για την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher και ευτυχώς η ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου έχει καλά νέα. Ο Γερμανός ξύπνησε από το κώμα που είχε πέσει μετά το τραγικό ατύχημα στο σκι τον περασμένο Δεκέμβρη. Ο Schumi αφήνει το το νοσοκομείο της Grenoble όπου νοσηλεύονταν για να συνεχίσει την μακρά φάση της αποκατάστασης.

Ο Michael έφυγε από την εντατική μονάδα της Grenoble ώστε να συνεχίσει την μακρά φάση της αποκατάστασης. Δεν είναι σε κωματώδη κατάσταση πλέον. Η οικογένειά του θέλει να ευχαριστήσει όλους τους θεράποντες ιατρούς του, τις νοσοκόμες και τους θεραπευτές στην Grenoble. Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τόπο του ατυχήματος. Όλοι έκαναν καταπληκτική δουλειά αυτούς τους πρώτους μήνες. Ακόμα θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που έστειλαν στον Michael όλες αυτές τις καλές ευχές. Είμαστε σίγουροι ότι τον βοήθησαν. Ζητάμε την κατανόηση σας καθώς η αποκατάσταση του θα γίνει μακριά από οποιαδήποτε δημοσιότητα.

Το μέρος στο οποίο θα μεταφερθεί ο Schumacher για την δύσκολη φάση της αποκατάστασης παραμένει μυστικό καθώς η οικογένειά του δεν θέλει δημοσιότητα. Επίσης δεν αναμένεται να υπάρξουν σύντομα περισσότερα νέα για την κατάστασή του.

Σχόλια

Σχόλια