Βήματα προόδου για Kubica

  Ο Robert Kubica μπορεί να μην απέφυγε το λάθος στο Ράλι Σαρδηνίας αλλά συνολικά η οδήγησή του ήταν πολύ καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Ο Πολωνός στα τελευταία ράλι έχει αλλάξει προσέγγιση έχοντας πρώτο στόχο τον τερματισμό καθώς είχε αρκετά ατυχήματα στα πρώτα ράλι. Στο Ράλι Αργεντινής απέδωσε καρπούς κι ενώ όλοι έβγαιναν από τον δρόμο εκείνος κατάφερε να πάρει τους πρώτους του βαθμούς για το 2014. Το ίδιο μονοπάτι ακολούθησε και στην Ιταλία και μέχρι τα μισά του ράλι ήταν στην 5η θέση της γενικής κατάταξης. Όμως στο δεύτερο loop του Σαββάτου έπεσε πάνω σε έναν βράχο προκαλώντας ζημιά στην δεξιά ανάρτηση. Την Κυριακή εκκίνησε και πάλι με Rally 2 καταφέρνοντας να τερματίσει στην 8η θέση.

  Ο Kubica κάνει βήματα προόδου όπως δηλώνει ο επικεφαλής της M-Sport, Malcolm Wilson και αυτό είναι πολύ θετικό. Ο Πολωνός δήλωσε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που διασκέδασε σε χωμάτινο ράλι.

  Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οδήγησα σωστά και γρήγορα. Πραγματικά ήταν το πρώτο χωμάτινο ράλι που απόλαυσα. Μέχρι πέρυσι έτρεχα στα ράλι απλώς για διασκέδαση. Όμως δεν είχα διασκεδάσει έτσι σε χωμάτινο ράλι. Μου άρεσε πάρα πολύ η οδήγηση σε αυτές τις διαδρομές.

  Το WRC συνεχίζεται στις 26-29 Ιουνίου με το Ράλι Πολωνίας κι εκεί ο Kubica θα προσπαθήσει για ένα καλό αποτέλεσμα.

  Θα είναι ένα σπουδαίο ράλι, τόσο για εμένα όσο και για τον κόσμο της Πολωνίας. Πραγματικά ανυπομονώ. Θα είναι δύσκολο ράλι διότι δεν γνωρίζω τις ΕΔ αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

  Σχόλια

  Σχόλια