Τα βρήκαν RBR και McLaren

Horner και Dennis έδωσαν τα χέρια λύνοντας εκτός δικαστηρίων το θέμα σχετικά με τον αεροδυναμιστή Dan Fallows

Red Bull και McLaren αποφάσισαν να τα βρουν εκτός δικαστηρίων σχετικά με την υπόθεση του αεροδυναμιστή Dan Fallows. Τον Απρίλιο η Red Bull ανακοίνωσε πως ο Peter Prodromou παραιτήθηκε από τα ενεργά του καθήκοντα διότι έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τη McLaren και τη θέση του θα πάρει ο Dan Fallows επιστρέφοντας στην RBR. Όμως τότε η βρετανική ομάδα αποκάλυψε ότι έχει συμβόλαιο με τον Fallows και πως υπάρχει νομικό ζήτημα.

Κι ενώ όλα έδειχνα ότι οι δύο πλευρές μάλλον θα καταλήξουν στα δικαστήρια οι Christian Horner και Ron Dennis τα βρήκαν στον Καναδά. Καμία από τις δύο ομάδες δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες αλλά αποκλείεται η περίπτωση να υπάρξει χρηματικός διακανονισμός. Πιο πιθανό είναι ο Prodromou να πιάσει δουλειά στη McLaren νωρίτερα απ’ ότι υπολογιζόταν. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στην παλιά του ομάδα πριν τον Ιανουάριο του 2015. Τώρα θα πιάσει δουλειά στο Woking κάποια στιγμή μέσα στο 2014, κι έτσι λύθηκε το θέμα.

Ο Horner δήλωσε:

Δώσαμε τα χέρια με τον κ. Dennis, ο οποίος είναι ένας τζέντλεμαν και άνθρωπος που κρατά τον λόγο του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της McLaren δήλωσε:

Ο Ron και ο Christian συζήτησαν διάφορα θέματα σήμερα και κατέληξαν σε μια συμφωνία. Όπως είπε ο Christian μια χειραψία με τον Ron είναι ότι χρειάζεσαι.

Σχόλια

Σχόλια