Το ScooterMoto Festival στη Θεσσαλονίκη

  Η μεγάλη γιορτή των δύο τροχών "ανηφορίζει" 20-21 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

  Δελτίο Τύπου

  Η μεγάλη γιορτή των δύο τροχών, μετά από τρία συνεχή χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Αθήνα, “ανηφορίζει” 20-21 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
  Το ScooterMoto Festival θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη 8 και στον ανοιχτό χώρο 10 στρεμμάτων που περικλείει το κτίριο δίπλα στη θάλασσα και σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης.
  Στο Φεστιβάλ οι επισκέπτες θα δουν όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς, αξεσουάρ, εξοπλισμό αναβάτη, θα ακούσουν ωραίες μουσικές, θα οδηγήσουν σε test drive τα μοντέλα που τους ενδιαφέρουν, θα δουν επιδείξεις trial, ακροβατικά με μοτοσυκλέτα, θα παρακολουθήσουν μαθήματα οδήγησης και θα οδηγήσουν ηλεκτροκίνητα ποδήλατα και scooter.
  Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε όλους όσους έχουν σχέση με τους δύο τροχούς αλλά και σε αυτούς που θα ήθελαν να γνωρίσουν ένα διαφορετικό τρόπο μετακίνησης.
  Ήδη οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στην επιτυχία του Φεστιβάλ αλλά και τη σημασία που δίνουν στο κοινό της Β. Ελλάδας.

  Σχόλια

  Σχόλια