VW: Θα σπάσει το ρόδι ο Mikkelsen
Ο Νορβηγός είναι πολύ κοντά στην πρώτη του νίκη σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας
Ο Andreas Mikkelsen είναι σίγουρα ένας από τους νέους οδηγούς στο WRC που δείχνουν να ξεχωρίζουν. Ο νεαρός Νορβηγός έχοντας τη βοήθεια της VW έχει εντυπωσιάσει, τόσο πέρυσι όσο και φέτος, με το Polo WRC.
Καλύτερος κριτής για τον Mikkelsen δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον επικεφαλής της VW, Jost Capito, ο οποίος μπορεί να συγκρίνει άμεσα τις επιδόσεις του νεαρού με τους Sebastien Ogier και Jari-Matti Latvala. Σύμφωνα με το αφεντικό της ομάδας λοιπόν ο Νορβηγός είναι έτοιμος για την πρώτη του νίκη.
Ο Mikkelsen όταν βρέθηκε σε γνώριμα εδάφη, στο Ράλι Σουηδίας, εντυπωσίασε και πιέζοντας από την πρώτη κιόλας ΕΔ του ράλι κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι την ώρα που άλλοι εγκατέλειπαν και να τερματίσει στην 2η θέση συμπληρώνοντας έτσι το 1-2 για την VW.
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται σε χώμα αλλά ο νεαρός έχει δείξει ότι είναι γρήγορος σε όλες τις συνθήκες, ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε πότε ο Capito θα βγει αληθινός.