Σε καλό δρόμο το i20 WRC

  Ο Neuville μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα

  Το νέο Hyundai i20 WRC μπορεί να μην έκανε ιδανικό ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με τον Thierry Neuville να έχει έξοδο στο Ράλι Μόντε Κάρλο και στο Ράλι Σουηδίας να τα βρίσκει σκούρα, αλλά ο Βέλγος μιλά με τα καλύτερα λόγια για την νέα του ομάδα.

  Ο Neuville μαζί με τον team-mate του Juho Hanninen δυσκολεύτηκαν στις παγωμένες διαδρομές της Σουηδίας αλλά έμαθαν πολλά για την εξέλιξη του αυτοκινήτου. Οι άνθρωποι της Hyundai δουλεύουν σκληρά για τη βελτίωση του i20 και έχουν πετύχει ήδη αρκετά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά και o Neuville πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας για τη συνέχεια.

  Το νέο i20, τουλάχιστον όσον αφορά την απόδοση του κινητήρα, δεν δείχνει να υστερεί και πολύ αλλά εκεί που θα δούμε τι πραγματικά μπορεί να κάνει είναι το Ράλι Πορτογαλίας στις 3 Απριλίου καθώς η Hyundai λίγες ημέρες πριν, στις 29 Μαρτίου, θα συμμετάσχει στο Fafe Rallysprint και εκεί θα δοκιμάσει όλες τις τελευταίες λύσεις που ετοιμάζει για το i20 πριν την Πορτογαλία.

  Σχόλια

  Σχόλια