Με ανεβασμένη ψυχολογία στον Καναδά

Η Ferrari πρόκειται να φέρει ένα μεγάλο πακέτο αναβάθμισης της F14T κι ο Alonso ελπίζει να παλέψει για το βάθρο

Ο Fernando Alonso μετά από ένα θετικό 3ήμερο στο Μονακό όπου είδε την F14T να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες ελπίζει στον Καναδά να μπορέσει να παλέψει για το βάθρο. Η Ferrari ετοιμάζει ένα μεγάλο πακέτο αναβάθμισης τόσο στα αεροδυναμικά κομμάτια του μονοθεσίου όσο και στα μηχανικά. Επίσης αναμένεται να έχει και βελτιώσεις στον κινητήρα της. Ο Καναδάς θα είναι κομβικό σημείο για το υπόλοιπο της χρονιάς και όπως δηλώνει ο Alonso η ψυχολογία στην ομάδα είναι ανεβασμένη.

Μετά το Μονακό ένοιωσα μια καλή ατμόσφαιρα στο εργοστάσιο. Όλοι έχουν μεγάλη δίψα για καλά αποτελέσματα. Είμαστε ρεαλιστές και γνωρίζουμε καλά το που βρισκόμαστε. Θέλουμε όμως να βρεθούμε σε καλύτερη θέση ώστε να απολαμβάνουμε τους αγώνες και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Όλοι στο εργοστάσιο δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση βελτιώνοντας το μονοθέσιο. Έχουμε βελτιώσει την αεροδυναμική απόδοση του μονοθεσίου και έχουμε κάνει καλή δουλειά πάνω στο set-up. Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα καλύτερο μονοθέσιο στον Καναδά. Δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη διότι πρέπει πρώτα να δούμε τι έχουν κάνει οι ανταγωνιστές μας. Πρέπει να τους φτάσουμε και να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Ο Ισπανός ολοκλήρωσε λέγοντας…

Το Circuit Gilles Villeneuve έχει μόνο 6-7 στροφές αλλά κάθε μια είναι ξεχωριστή. Υπάρχει η αίσθηση του κινδύνου, επίσης αν καταφέρεις και κάνεις σωστά περάσματα κερδίζεις πολύ χρόνο. Δεν υπάρχει χώρος για λάθη καθώς οι τοίχοι είναι πολύ κοντά. Έχω νικήσει εδώ και έχω καλές αναμνήσεις. Όμως θυμάμαι και την μεγάλη καταιγίδα πριν μερικά χρόνια η οποία διέκοψε τον αγώνα. Έχομε σκαμπανεβάσματα στα αποτελέσματά μας εδώ και ελπίζω αυτή η χρονιά είναι καλή.

Σχόλια

Σχόλια