Αισιοδοξία στη Williams για τον Καναδά

Η F1 ταξιδεύει στον Καναδά για το Grand Prix του Μόντρεαλ στο ξεχωριστό Circuit Gilles Villeneuve. Εκεί η Williams θέλει ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να διατηρήσει την καλή της φόρμα. Ο Rob Smedley πιστεύει ότι η FW36 μπορεί να βολευτεί στις μεγάλες ευθείες και με την βοήθεια του κινητήρα της Mercedes κάτω από το κάλυμμά της μπορεί να σημειώσει υψηλές τελικές ταχύτητες.

Ο Καναδάς είναι μια ξεχωριστή πίστα με μεγάλες ευθείες και αργές στόφες. Πιστεύουμε ότι το μονοθέσιό μας θα βολευτεί σε αυτές τις μεγάλες ευθείες. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο στο Μόντρεαλ, είναι η δυνατότητα να περνάς σωστά τα κερμπ, ειδικά το τελευταίο chicane είναι κλειδί για έναν γρήγορο γύρο. Θα έχουμε τις ίδιες γόμες με αυτές που είχαμε στο Μονακό, αυτό είναι καλό διότι γνωρίζουμε πως λειτουργούν αυτά τα ελαστικά. Βέβαια ο καιρός θα παίξει το ρόλο του καθώς αν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές τότε θα δυσκολευτούμε να φέρουμε τα ελαστικά σε σωστή θερμοκρασία λειτουργίας. Αν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές τότε ίσως να αντιμετωπίσουμε υπερβολική φθορά λόγω υπερθέρμανσης.

Ο Felipe Massa ελπίζει η τελική της FW36 να τον βοηθήσει στις μεγάλες ευθείες του Μόντρεαλ.

Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στον Καναδά. Η τελική ταχύτητα είναι ένα από τα δυνατά σημεία του μονοθεσίου μας και αυτό θα μας βοηθήσει εδώ. Ο καιρός έχει παίξει πολλές φορές τον ρόλο του στο παρελθόν, έτσι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα καθώς μπορεί να βρέξει χωρίς προειδοποίηση.

Σχόλια

Σχόλια