Κρύβουν τα tomahawk οι Hamilton-Rosberg

Τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται στη Mercedes καθώς με ένα twit ο Lewis Hamilton θέλησε να δείξει στον κόσμο ότι είναι και πάλι φίλος με τον Nico Rosberg. Ο Γερμανός είχε δηλώσει στο Μονακό ότι είναι φίλοι με τον Hamilton πολλά χρόνια και πως θα τα βρουν. Τότε ο Βρετανός είχε απαντήσει πως δεν είναι φίλοι αλλά συνάδελφοι. Μετά το Grand Prix του Μονακό η σχέση τους είχε περάσει σε άλλο επίπεδο και το πιο πιθανό είναι να παραμείνει σε αυτό αλλά ίσως να μην γίνει τόσο αντιληπτό στο κοινό ώστε να προστατευθεί η καλή εικόνα της ομάδας.

Hamilton και Rosberg κάθισαν κάτω και συζήτησαν με τον Niki Lauda διαιτητή. Όπως είχε πει ο Αυστριακός, η σχέση τους θα βελτιωθεί και όλα θα είναι εντάξει πριν το Grand Prix του Καναδά, μένει να δούμε αν αυτό θα αποδειχτεί και στη πίστα. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι δύο τέτοιοι άνθρωποι, που κυνηγούν με όλο τους το είναι το πρωτάθλημα, είναι δύσκολο να κρατήσουν τα προσχήματα για αρκετό καιρό. Αυτό που μένει να δούμε είναι πότε θα βγάλουν ξανά τα tomahawk του πολέμου…

Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια και όπως όλες οι φιλίες έτσι και η δική μας έχει σκαμπανεβάσματα. Σήμερα μιλήσαμε και λύσαμε τα προβλήματα, παραμένουμε φίλοι.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter του ο Hamilton.
hamilton-rosberg-young

Σχόλια

Σχόλια