Γκρινιάζει ο Lorenzo

  Ο Ισπανός αντιμετώπισε με χιούμορ τα προβλήματα με τα ελαστικά της Bridgestone

  «Ακόμα και γυμναστική να κάνεις πάνω στη μοτοσικλέτα η αίσθηση παραμένει ίδια». Αυτή ήταν η χιουμοριστική ατάκα του Jorge Lorenzo μετά την πρώτη ημέρα δοκιμών στη Sepang. Ο Ισπανός της Yamaha δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με τα ελαστικά του τα οποία στις γλιστερές συνθήκες της Τετάρτης δεν ανταποκρίθηκαν καθόλου καλά.

  Όλα όσα δοκίμασαν η ομάδα του και ο ίδιος η αίσθηση ήταν ίδια και με τις δύο γόμες με πολύ γλίστρημα στις εξόδους, αλλά και στην είσοδο των στροφών.

  Ενδιαφέρον είχε και η προσέγγιση του Lorenzo στον τομέα που δουλεύουν καθώς παραδέχτηκε πως προσπαθούν να πιέσουν περισσότερο στα φρένα – προφανώς για να αντιμετωπίσουν στα ίσια το πλεονέκτημα που έχει η Honda.

  Επικρατεί εκνευρισμός πάντως στο στρατόπεδο του πρωταθλητή της Yamaha καθώς βλέποντας τον Marquez εκτός δράσης έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και να αποκτήσει ένα πλεονέκτημα πριν την έναρξη της σεζόν. Άλλωστε η απουσία του Marc του δίνει την ελευθερία να κάνει μερικές αλλαγές οι οποίες δεν έχει σημασία αν βγουν ή όχι – το ρίσκο είναι αποδεκτό.

  Σχόλια

  Σχόλια