Η CUPRA και το όραμά της μέχρι το 2025

  Μέχρι το 2025, η CUPRA θα παρουσιάσει 3 νέα εξηλεκτρισμένα μοντέλα: Τα CUPRA Terramar, CUPRA Tavascan και CUPRA UrbanRebel– που είναι και το πιο φρέσκο μικρό ηλεκτρικό μοντέλο.

  Η CUPRA έδωσε μία γεύση από τις μελλοντικές εκδόσεις της τρέχουσας γκάμας μοντέλων, που θα της επιτρέψει να πετύχει το στόχο της για 500.000 αυτοκίνητα ανά έτος. Η CUPRA αποκαλύπτει τα νέα της συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον, με νέους ήρωες για μία νέα εποχή. Επιστρέφοντας εκεί που ξεκίνησαν όλα πριν από τέσσερα χρόνια, στην πίστα της Terramar, στη Sitges, για να παρουσιάσει την έναρξη του επόμενου κεφαλαίου της ιστορίας της.

  Μέχρι σήμερα η μάρκα έχει παραδώσει κοντά στις 200.000 μονάδες ενώ ο κύκλος εργασιών της έχει αυξηθεί από 430 εκατομμύρια ευρώ το 2018 σε σχεδόν 2,2 δισεκατομμύρια το 2021, πολύ πέρα από κάθε προσδοκία. Και αυτή τη χρονιά η CUPRA σκοπεύει να διπλασιάσει τις πωλήσεις της, τον κύκλο εργασιών και το παγκόσμιο δίκτυο των CUPRA Masters και των CUPRA City Garages.

  Το Unstoppable Impulse event έλαβε χώρα στην Terramar (Sitges), όπου διεθνή μέσα ενημέρωσης, συνεργάτες και CUPRA ambassadors, όπως η βραβευμένη με το Ballon d’Or και Best FIFA ποδοσφαιρίστρια Alexia Putellas, συμμετείχαν στην εκδήλωση. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι του Ομίλου Volkswagen καθώς και μέλη των οικογενειών των μετόχων Piëch και Porsche.

  Το απίστευτο ταξίδι της CUPRA

  Η CUPRA λανσαρίστηκε το 2018 με τη φιλοδοξία να εφεύρει εκ νέου το σύγχρονο σπορ πνεύμα, από λίγους πιστούς που ήθελαν να αμφισβητήσουν το status quo. Το πρώτο αυτοκίνητο που ενσάρκωσε τη φιλοδοξία και τον χαρακτήρα της μάρκας ήταν το CUPRA Ateca. Ένα μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία του. Δύο χρόνια αργότερα, η μάρκα λάνσαρε τον βασιλιά των Leon, το CUPRA Leon. Ήταν το πρώτο μοντέλο της μάρκας με μια εκτεταμένη γκάμα ισχυρών κινητήρων και το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο CUPRA, χάρη στον υψηλής απόδοσης plug-in υβριδικό κινητήρα του. Ακολούθησε το πρώτο αποκλειστικά φτιαγμένο για την μάρκα μοντέλο, το CUPRA Formentor. Το Crossover SUV γνώρισε τεράστια επιτυχία με σχεδόν 100.000 μονάδες να έχουν παραδοθεί παγκοσμίως μέχρι τώρα και αυτή τη στιγμή είναι το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις της εταιρείας.

  Έπειτα ήρθε το  CUPRA Born. Το πρώτο 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ ηλεκτροκίνησης και επιδόσεων. Αλλά τα αυτοκίνητα είναι ένα μέρος της ιστορίας. Κατά τη διάρκεια του Impulse event η CUPRA επίσης αποκάλυψε κάποια στοιχεία για τις μελλοντικές εκδόσεις της τρέχουσας γκάμας (CUPRA Leon, CUPRA Formentor και CUPRA Born), που θα ανανεωθούν μέχρι το 2025.

  Σχόλια

  Σχόλια