Αυτή είναι η McLaren Senna XP El Triunfo Absoluto

  Ο «απόλυτος θρίαμβος» ή για τους φίλους της F1, η νίκη του Ayrton Senna στο Grand Prix του Μεξικού το 1989, έχει πλέον αφιερωμένη και μια μοναδική ειδική έκδοση της McLaren Senna.

  Η αντιπροσωπεία της McLaren στο Beverly Hills των ΗΠΑ, θέλησε να προσφέρει κάποιες πραγματικά μοναδικές όσο και ιδιαίτερες δημιουργίες στην πελατειακή της βάση. Έτσι παράγγειλε στην MSO (McLaren Special Operations) τέσσερις ειδικές εκδόσεις. Η τελευταία από αυτές, είναι η McLaren που έχουμε στις φωτογραφίες και λέγεται Senna XP El Triunfo Absoluto.

  Πάνω στο αυτοκίνητο διακρίνονται λεπτομέρειες που παραπέμπουν στη νίκη του Ayrton Senna στο Grand Prix της F1 στο Μεξικού το 1989. Το αμάξωμα σε χρώμα Graphite Grey, έχει πάνω του λεπτομέρειες σε Accent Red και Mexico Green, ως παραπομπή στα χρώματα της σημαίας του Μεξικού. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν μερικές πολύ χαρακτηριστικές λεπτομέρειες όπως είναι τα κεντρικά μπουλόνια στους τροχούς που έχουν βαφτεί λευκά.

  Πάνω στο αμάξωμα υπάρχει μια αναπαραγωγή της υπογραφής του Ayrton Senna και μια Μεξικάνικη σημαία κοσμεί την τάπα της βενζίνης. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το μαύρο δέρμα κυριαρχεί, με τις ραφές του να είναι κόκκινες και λευκές, ενώ η Μεξικάνικη σημαία κοσμεί και τα προσκέφαλα. Η σημαντικότερη επέμβαση ωστόσο, αφορά στα μαρσπιέ όπου βρίσκεται η αερογραφία που απεικονίζει τον Ayrton Senna στο βάθρο των νικητών του αγώνα στο Μεξικό το 1989.

  Σχόλια

  Σχόλια