Άλματα μπροστά από την BMW με το Definition CE04

  Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό ηλεκτρικό scooter το οποίο έχει την κωδική ονομασία Definition CE04

  Η BMW παρουσίασε στο #NEXTGen 2020 (event στο οποίο παρουσιάζονται οι νέες ιδέες του εργοστασίου), ένα concept το οποίο δεν αποκλείεται να δούμε να υλοποιείται τους επόμενους μήνες.

  Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό ηλεκτρικό scooter το οποίο έχει την κωδική ονομασία Definition CE04 και υπόσχεται έναν συνδυασμό ηλεκτροκίνησης και ψηφιακής επικοινωνίας.

  Η κατανομή των μπαταριών αφήνει αρκετό χώρο αποθήκευσης διαθέσιμο

  Το συγκεκριμένο scooter είναι πολύ διαφορετικό σε σχεδιασμό με μακρύ και χαμηλό προφίλ κάτι που γίνεται αναγκαστικό επειδή οι μπαταρίες βρίσκονται στο πάτωμα του scooter.

  Συμβατικό δεν θα το έλεγε κάποιος το ηλεκτρικό scooter των βαυαρών

  Ο ηλεκτροκινητήρας βρίσκεται στο πίσω μέρος των μπαταριών μακραίνοντας ακόμα περισσότερο το scooter ενώ το μοναδικό πράγμα που δείχνει γνώριμο είναι το εμπρός μέρος που θυμίζει λίγο τη σειρά C των scooter της BMW.

  Plugged to life είναι το μότο της BMW για το Definition CE04

  Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα, ωστόσο η αυτονομία αναμένεται να είναι κοντά στα 120 χιλιόμετρα. Εκεί που τα πράγματα ξεφεύγουν είναι στην τεχνολογία επικοινωνίας με την οθόνη TFT των 10,25 ιντσών να δίνει άλλη νότα στο ψηφιακό κομμάτι της μοτοσικλέτας. Προφανώς θα έχουμε υψηλού επιπέδου συνδεσιμότητα με το κινητό τηλέφωνο διαθέτοντας αμέτρητες επιλογές επικοινωνίας και όχι μόνο.


  Η BMW δείχνει να έχει πάρει ζεστά την υπόθεση CE04 και δεν αποκλείεται να το δούμε να παίρνει σάρκα και οστά ακόμα και μέσα στο 2021.

  Σχόλια

  Σχόλια