Εντυπωσιακή η επιστροφή για τον Κρις Μαλακό

  Προγραμματισμένο δοκιμαστικό ενόψει των αγώνων της Rotax Max Challenge Germany για τον Μαλακό

  ΔΤ

  Στην ιστορική πίστα του Μίκαελ και Ραλφ Σουμάχερ στο Kerpen της Γερμανίας βρέθηκε ο Κρις Μαλακός, έπειτα από δυόμιση μήνες διακοπής λόγω της πανδημίας. Ο λόγος το προγραμματισμένο δοκιμαστικό ενόψει των αγώνων της Rotax Max Challenge Germany.

  Μία πίστα πολύ απαιτητική για τους οδηγούς που φτάνουν στα όρια τους για να κερδίσουν ακόμα ένα δέκατο του δευτερολέπτου, με τις προσπάθειες των νεαρών οδηγών να γίνονται ακόμη πιο δύσκολες εξαιτίας και των έντονων εναλλαγών των καιρικών συνθηκών.

  Παρά τις αντιξοότητες, τα τερτίπια του καιρού και την παρατεταμένη αγωνιστική απραξία, ο Κρις απέδειξε για ακόμη μία φορά το πηγαίο του ταλέντο και όντας σε άριστη φυσική κατάσταση, κατάφερε να γυρίζει στην πίστα σε υψηλούς ρυθμούς, καθ’ όλη την διάρκεια.

  Την τελευταία μέρα του δοκιμαστικού μάλιστα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει για πρώτη φορά το νέο κινητήρα της TM Racing τύπου 60 mini 2 FIA Homolog. Με τον συγκεκριμένο κινητήρα κατάφερε μάλιστα να πλησιάσει και το απόλυτο ρεκόρ της πίστας στην κατηγορία. Συγκεκριμένα, το Best Lap της πίστας είναι στα 52,2 δευτερόλεπτα, ενώ ο χρόνος του Κρις ήταν το 52,4 δλ.!

  Επόμενος σταθμός για τον Κρις θα είναι τα δοκιμαστικά στο Genk του Βελγίου στο Home of Champions. Πίστα γνωστή και ως Hometrack του Max Verstappen!

  Σχόλια

  Σχόλια