Το Dazeroa300 επιστρέφει

  Marco Lucchinelli και MV Agusta παρουσιάζουν το Dazeroa300 - 2014

  Δελτίο Τύπου

  Το DAZEROA300 επιστρέφει, εγκαινιάζοντας άλλη μία σαιζόν μαθημάτων ασφαλούς σπορ οδήγησης, αποτέλεσμα στενής συνεργασίας της MV Agusta και του πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή Marco Lucchinelli, κορυφαίου αναβάτη με τεράστια επιτυχία στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP και Superbikes, αλλά και πολύ έμπειρου Team Manager.
  Μετά την επιτυχία της περυσινής διοργάνωσης στην πίστα Vairano di Vidigulfo, η ομάδα εκπαιδευτών, που αποτελείται από πολύ έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς, είναι έτοιμη να προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα μοναδικό track day, ειδικά μελετημένο ώστε να βελτιώσει τις οδηγικές τους ικανότητες με προτεραιότητα την ασφάλεια και την απόλαυση.
  Τα στάδια εκμάθησης έχουν τους εξής στόχους:
  Το βασικό στάδιο (Basic course) αφορά τους αρχάριους αναβάτες. Περιλαμβάνει μια σειρά ασκήσεων που πρέπει να εκτελεστούν σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο εξάσκησης, με σκοπό να αποκτήσουν οι αναβάτες την ικανότητα να αντιδράσουν με ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Η αποτελεσματικότητα αυτού του τμήματος ενισχύεται από ριζοσπαστικά εργαλεία εκμάθησης, όπως τα επιπλέον πλαίσια μοτοσυκλετών και οι πρόσθετες αναρτήσεις.
  Το στάδιο για προχωρημένους (Master course) απευθύνεται σε έμπειρους αναβάτες που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους, ή και να πειραματιστούν με την οδήγηση σε πίστα, πάντα με απόλυτη ασφάλεια.
  Το πρόγραμμα του DAZEROA300 για το 2014, είναι το παρακάτω:
  • 09 Ιουνίου 2014 – Πίστα Adria ( Rovigo – Ιταλία).
  • 27 Ιουνίου 2014 – Πίστα Vairano di Vidigulfo (Pavia – Ιταλία).
  • 12 Ιουλίου 2014 – Πίστα Vairano di Vidigulfo (Pavia – Ιταλία).
  • 25 Ιουλίου 2014 – Πίστα Adria ( Rovigo – Ιταλία).
  • 15 Σεπτεμβρίου 2014 – Πίστα Vairano di Vidigulfo (Pavia – Ιταλία).
  • 06 Οκτωβρίου 2014 – Πίστα Adria ( Rovigo – Ιταλία).
  Επίσημος προσκεκλημένος της πρώτης μέρας θα είναι ένας πραγματικός θρύλος της μοτοσυκλέτας, ο Ιάπωνας αναβάτης Noriyuki Haga, ο οποίος θα δώσει μια αξέχαστη εμπειρία οδήγησης σε τέσσερεις μόνο από τους έμπειρους αναβάτες του Master course. “Ευελπιστούμε να σας συναντήσουμε στα μαθήματά μας και να μοιραστούμε μαζί σας μία πραγματικά αξέχαστη και συγκλονιστική μέρα, αφιερωμένη στην οδήγηση”, δήλωσε ο Marco Lucchinelli, συνιδρυτής και εκπαιδευτής της σχολής DAZEROA300. “Η συνέχεια αυτής της εμπειρίας με την MV Agusta μαζί με κάποιους από τους καλύτερους επαγγελματίες στο είδος τους, αποτελεί μια τεράστια ικανοποίηση. Θέλουμε να μοιραστούμε το πάθος μας για οδήγηση με τους μαθητές μας των οποίων η στήρικη μας έδωσε το προνόμιο να κάνουμε το πάθος μας – τους αγώνες – επάγγελμα. Είναι λοιπόν ευκαιρία να τους επιστρέψουμε κάτι από την εμπειρία και τις ικανότητες που αποκτήσαμε στις πίστες σε ολόκληρο τον κόσμο.”
  Επιπλέον, εκτός από τα προγραμματισμένα sessions εκπαίδευσης, θα υπάρχουν και sessions εξάσκησης, ανοικτά σε αυτούς που επιθυμούν να οδηγήσουν την μοτοσυκλέτα τους σε πίστα και να διασκεδάσουν με ασφάλεια. Θα μπορούν επίσης να συμβουλευτούν τους εκπαιδευτές και οδηγούς της ομάδας DAZEROA300, τόσο σε θέματα τεχνικής στην οδήγηση, όσο και στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας τους.
  Πληροφορίες και συμμετοχές στο: www.dazeroa300.com

  Σχόλια

  Σχόλια