Μένει στην Kawasaki το 2021 ο Lowes

Η KRT υπογράφει με τον Alex Lowes για τη σεζόν του ‘21 στα WSBK

ΔΤ
Η Kawasaki με χαρά ανακοινώνει ότι ο σημερινός ηγέτης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Alex Lowes θα παραμείνει με την επίσημη ομάδα KRT FIM Superbike World Championship για τη σεζόν του 2021.
Μετά από έναν μόνο γύρο στα χρώματα του Kawasaki, ο Lowes απολάμβανε ένα ονειρικό ξεκίνημα όταν σημείωσε νίκη στο Phillip Island της Αυστραλίας, κατά τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης για το Kawasaki Ninja ZX-10RR.

Ακόμα και με το πρόγραμμα των αγώνων να βρίσκεται σε αναμονή μετά την αναστολή όλων των μορφών παγκόσμιων αγώνων λόγω της πανδημίας Covid-19, ο Alex είναι πλήρως προετοιμασμένος να συνεχίσει την αρχική του επιτυχία μόλις ξεκινήσει η σεζόν, και ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον συναθλητή του Jonathan Rea στον οκτάωρο αγώνα της Suzuka EWC.

Η αισιοδοξία είναι σε υψηλά επίπεδα τόσο για τις ομάδες όσο και για τους οπαδούς που αναμένουν να παρακολουθήσουν αγώνες μετά τον εξαιρετικό γύρο έναρξης στην Αυστραλία, όπου ο Άλεξ και ο Τζόναθαν κέρδισαν από έναν αγώνα ο καθένας με τις KRT αγωνιστικές μοτοσυκλέτες τους.

Ο Lowes, τώρα 29 ετών, υπέγραψε το συμβόλαιο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Skype μεταξύ του Steve Guttridge της KME καθώς και του διευθυντή της ομάδας KRT Guim Roda.

Ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Alex, η ομάδα βασίζεται στην τρέχουσα επιτυχία της και στοχεύει σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα την επόμενη σεζόν.

Σχόλια

Σχόλια