Διαγωνισμός Custom Rumble της Ducati

  Με ελληνική συμμετοχή ο τελικός του διαγωνισμού Custom Rumble της Ducati

  ΔΤ 

  Με ελληνική συμμετοχή ο τελικός του διαγωνισμού Custom Rumble της Ducati

  • Στον τελικό του διαγωνισμού Custom Rumble της Ducati, για την ανάδειξη της νικήτριας custom-made Scrambler Ducati της χρονιάς, τη Δευτέρα 25 Μαΐου, θα υπάρχει και ελληνική συμμετοχή

  Ανάμεσα στις πέντε συμμετοχές του τελικού, μία για κάθε κατηγορία customization από τις οποίες θα επιλεγεί η νικήτρια, βρίσκεται και η συμμετοχή της Ducati Hellas σε συνεργασία με τη Jigsaw Customs, στην κατηγορία Rocker

  • Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους αναβάτες της Ducati Andrea Dovizioso και Chaz Davies,τον ηθοποιό Nicholas Hoult, τον Dutch Van Someren, ιδρυτή του Bike Shed και τον Filippo Barbacane, ειδικό στο customization
  • Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live από τη σελίδα ScramblerDucati στο Facebook, τη Δευτέρα 25 Μαΐου, στις 18.00 ώρα Ελλάδας
  • Ο νικητής θα λάβει ως έπαθλο έναν πλήρως εξοπλισμένο φοριαμό εργαλείων Beta

  Μία ελληνική συμμετοχή, αυτή της DucatiHellas και της JigsawCustoms, είναι ανάμεσα στις 5 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο στο διαγωνισμό CustomRumble της Ducati. Η ανάδειξη του μεγάλου νικητή θα γίνει τη Δευτέρα 25 Μαΐου, στις 18.00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί live στη σελίδα ScramblerDucati στο Facebook. Πρόκειται για την τρίτη χρονιά που διεξάγεται ο διαγωνισμός, που αναδεικνύει την πιο όμορφη custom-made Scrambler Ducati της χρονιάς.

  Φίλοι του customization απ’ όλο τον κόσμο είχαν περιθώριο μέχρι τις 15 Μαρτίου να επιλέξουν ανάμεσα σε 74 custom μοτοσυκλέτες και να ψηφίσουν την αγαπημένη τους στο Scramblerducati.com. Ο εφετινός διαγωνισμός σημείωσε μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας σχεδόν 5.000 ψηφοφόρους.

  Οικοδέσποινα της εφετινής τελετής απονομής θα είναι η DominikaGrnova, γνωστό μοντέλο και influencer αλλά και ambassador της ScramblerDucati, η οποία είχε συμμετάσχει στο CustomRumble του 2018. Μαζί της, μία λαμπερή κριτική επιτροπή με σημαίνουσες προσωπικότητες του κόσμου των δύο τροχών και ταυτόχρονα δηλωμένους fans της ScramblerDucati, όλοι σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση από το σπίτι τους, ένεκα των ημερών. Η επιτροπή απαρτίζεται από τους (αλφαβητικά):

  • NicholasHoult, Βρετανός ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις ταινίες MadMax και AboutaBoy, φανατικός Ducatista ο ίδιος
  • ChazDavies, επίσημος αναβάτης της ομάδας Aruba.it– ομάδα​​της Ducati στο SuperbikeWorldChampionship
  • AndreaDovizioso, επίσημος αναβάτης της DucatiTeam στο MotoGPWorldChampionship
  • DutchVanSomeren, ιδρυτής του BikeShed, στο Λονδίνο, λάτρης των δύο τροχών
  • FilippoBarbacane, Ιταλός ειδικός στο customization, εκπρόσωπος του OfficineRossopuro

  Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τη νικήτρια “special” από τις 5 φιναλίστ, που έλαβαν η καθεμία τις περισσότερες ψήφους στην κατηγορία τους, στην online ψηφοφορία του κοινού. Αυτές είναι:

  • Rocker: 204 ψήφοι – DucatiHellas σε συνεργασία με τη JigsawCustoms, από την Αθήνα (Ελλάς)
  • Cutdown: 231 ψήφοι – FrancescoRusso σε συνεργασία με τη MotoDesignCustom, από τη Νάπολη (Ιταλία)
  • AllTerrain: 357 ψήφοι – NguyenXimong, από το Ανόι (Βιετνάμ)
  • Outsider: 450 ψήφοι – NickTansley, από τη Βαρκελώνη (Ισπανία)
  • Bully: 537 ψήφοι – MarcoGraziani, CCRacingGarage, από τη Ρώμη (Ιταλία)

  Ο νικητής θα λάβει ως έπαθλο έναν πλήρως εξοπλισμένο φοριαμό εργαλείων Beta, ένα πολύτιμο, λειτουργικό βοηθό για να συνεχίσει να μεταμορφώνει μοτοσυκλέτες παραγωγής σε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό.

  Οι φίλοι της Scrambler Ducati αλλά και του customization μπορούν να παρακολουθήσουν live την τελετή απονομής στη σελίδα ScramblerDucati στο Facebook, τη Δευτέρα 25 Μαΐου, στις 18.00 ώρα Ελλάδας.

  Gallery

  Σχόλια

  Σχόλια