Ο Sainz στην Ferrari

Η Ferrari ανακοίνωσε για το 2021 τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Vettel

Τον αντικαταστάτη του Sebastian Vettel ανακοίνωσε η Ferrari και δεν είναι άλλος από τον Carlos Sainz. Ο Ισπανός έρχεται στο πλευρό του Charles Leclerc να σχηματίσει το πιο νεαρό lineup της Ferrari τα τελευταία 50 χρόνια, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα και τη στροφή της Scuderia προς μια διαφορετική προσέγγιση.

Ο Carlos Sainz τόνισε στην ανακοίνωση της Ferrari: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα οδηγήσω για την Scuderia Ferrari το 2021 και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον μου με την ομάδα. Ακόμα έχω μια σημαντική χρονιά μπροστά μου με την McLaren RAcing και ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά φέτος”.

Από τη μεριά του ο Mattia Binotto πρόσθεσε: “Με ικανοποίηση ανακοινώνω ότι ο Carlos θα έρθει στην Scuderia Ferrari για το πρωτάθλημα του 2021. Ήδη με 5 χρόνια συμμετοχής έχει αποδείξει το ταλέντο του και έχει δείξει ότι έχει τις τεχνικές ικανότητες και την συμπεριφορά για να ενταχθεί τέλεια στην οικογένειά μας. Έχουμε ανοίξει έναν καινούριο κύκλο με στόχο να επιστρέψουμε στην κορυφή της Formula 1.

“Πιστεύουμε ότι το δίδυμο των οδηγών μας με τον Charles και τον Carlos έχει ταλέντο και προσωπικότητα. Είναι οι νεότεροι οδηγοί της Ferrari τα τελευταία 50 χρόνια και θα είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να φτάσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει”.

Τη θέση του Sainz στην McLaren θα πάρει ο Daniel Ricciardo ο οποίος με τη σειρά του άφησε τη Renault.2020

Σχόλια

Σχόλια