Ανανέωσε ο Mir με την Suzuki

  «Κλείδωσε» το δίδυμο της Suzuki για τα επόμενα δύο χρόνια με την υπογραφή του Mir

  Μετά τον Alex Rins σειρά ήταν του Joan Mir να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα Ecstar Suzuki στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Ο νεαρός Ισπανός υπόγραψε να μείνει στην ομάδα μέχρι και το 2022, κάτι που αναμενόταν καθώς οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικές την προηγούμενη σεζόν.

  Ο Mir δήλωσε μεταξύ άλλων στο Δελτίο Τύπου της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή μου στη Suzuki για ακόμα 2 χρόνια. Είναι σημαντικό για μένα να συνεχίσω διότι τώρα έχω περισσότερο χρόνο να μάθω και να δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στη Suzuki για την εμπιστοσύνη τους και μένει να δούμε τί αποτελέσματα μπορούμε να πετύχουμε».

  Ο Mir λοιπόν διασφαλίζει τη θέση του στο MotoGP για τα επόμενα 2 χρόνια και μένει να δούμε τι θα γίνει με τις υπόλοιπες ανοιχτές θέσεις που έχουν μείνει στις ομάδες του MotoGP. Θυμίζουμε ότι η εργοστασιακή Yamaha (Quartararo-Vinales), ο Marquez και ο Rabat είναι οι σίγουροι για την ώρα καθώς έχουν συμφωνήσει επίσημα να συνεχίσουν τα επόμενα χρόνια.

  Σχόλια

  Σχόλια