Δεν πωλείται η Caterham

Η φήμη περί πώλησης της Caterham δεν είναι νέα, έχει ξεκινήσει από τα τέλη του 2013, αλλά τελευταία πήρε μεγάλη έκταση. Μάλιστα κυκλοφόρησε ακόμα και η τιμή που υποτίθεται ζητά ο Tony Fernandes. Σίγουρα οι δηλώσεις του μεγάλου αφεντικού στις αρχές της χρονιάς δεν βοηθάνε για το αντίθετο. Είχε δηλώσει ότι αν δεν δει βελτίωση τότε θα αποχαιρετήσει την F1. Στο Μονακό η Caterham ισοφάρισε την καλύτερή της επίδοσης, τερματίζοντας στην 11η θέση. Όμως η μεγάλη της αντίπαλος, Marussia, πήρε τον παρθενικό της βαθμό στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου.

Το Caterham Group δεν είναι προς πώληση. Αγαπάμε ότι έχουμε φτιάξει και πάντα κοιτάμε για επέκταση της επιχείρησης. Δεν διαφέρει σε κάτι από την AirAsia. Υπάρχουν δυσκολίες και προκλήσεις αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε επιχείρηση, δεν σημαίνει ότι είναι για πούλημα.

Άλλη μια φήμη σχετικά με την Caterham είναι η εξής: πως ο Gene Haas πρόκειται να αγοράσει τη βάση της ομάδας, στο Leafield, ώστε να στήσει την δική του ομάδα για το 2015. Ο Haas συνεχίζει να δηλώνει ότι η βάση του θα είναι στις ΗΠΑ.

Σχόλια

Σχόλια