Το motornews στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019»

  Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με 32 πανελλαδικές πρεμιέρες και πρόσθετο εκθεσιακό χώρο 2.200 τ.μ. για να καλύψει περισσότερες συμμετοχές, από 9 έως 17 Νοεμβρίου αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επισκέπτες που αγαπούν το αυτοκίνητο, θέλουν να αγοράσουν καινούργιο ή δραστηριοποιούνται στο χώρο.

  Η έκθεση “Αυτοκίνηση” ξεκίνησε την πορεία της τον Σεπτέμβριο του 1983, με τον τίτλο “Σαλόνι Αυτοκινήτου”. Το “Σαλόνι Αυτοκινήτου”. πραγματοποιείται κάθε χρόνο και φιλοξενείται στο Parking του Ολυμπιακού Σταδίου από το 1983 έως το 1986 και κατόπιν στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ για 10 χρόνια έως το 1996.

  Το 1996 ο τίτλος της έκθεσης αλλάζει από “Σαλόνι Αυτοκινήτου” σε “Αυτοκίνηση” και πραγματοποιείται πλέον κάθε 2 χρόνια τα ζυγά έτη, καθώς ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσωπειών πραγματοποιεί τα μονά χρόνια την “Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου”.

  Η έκθεση “Αυτοκίνηση” γίνεται θεσμός τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για το κοινό που την επισκέπτεται. Παρά τις δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι εμπιστεύονται σταθερά την έκθεση για την προβολή τους και το κοινό ανταποδίδει τα μέγιστα με την ανταπόκριση του, καθώς οι εκθέσεις αυτοκινήτου έχουν τον υψηλότερο δείκτη επισκεψιμότητας από όλες τις εκθέσεις στην ελληνική επικράτεια.

  Φέτος συμμετείχε η πλειοψηφία των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με καλοστημένα περίπτερα και η ανταπόκριση του κοινού ήταν ανάλογη.

  Σχόλια

  Σχόλια