Η Nissan χορηγός στην Ιαπωνική εβδομάδα, στην Αθήνα.

  H Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. υποστηρίζει, ως χορηγός, την Ιαπωνική Εβδομάδα («Japan Week») που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις 23 έως τις 28 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο του εορτασμού της 120ης επετείου των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Ιαπωνίας (1899-2019).

  Για έξι ημέρες, πάνω από 700 Ιάπωνες καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν θεατρικά δρώμενα, μουσικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, εργαστήρια παραδοσιακών τεχνών, καθώς και θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε σχολεία και γηροκομεία της πόλης, στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής.

   

  Η Ιαπωνική Εβδομάδα («Japan Week») συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και τον οργανισμό International Friendship Foundation (IFF) με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων), ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα και του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου.

  H συγκεκριμένη χορηγία έχει συμβολικό και ταυτόχρονα  τιμητικό χαρακτήρα για τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς αντιπροσωπεύει την Ιαπωνική φίρμα αυτοκινήτων από το 1961, αποτελώντας την πρώτη αντιπροσωπεία της Nissan σε  ολόκληρη την Ευρώπη και συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην διάδοση των αυτοκινήτων της, στον Ευρωπαϊκό χώρο.

  Περισσότερες πληροφορίες για την Ιαπωνική εβδομάδα είναι διαθέσιμες στο www.japanweekathens.com

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια