Ο Wolff προειδοποιεί

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, προειδοποιεί τους Lewis Hamilton και Nico Rosberg πως αν η κατάσταση ξεφύγει θα υπάρξουν συνέπειες. Το δίδυμο της Mercedes έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο, ο οποίος ξεκίνησε δειλά-δειλά από  το Μπαχρέιν, Εκεί ο Rosberg στην προσπάθειά του να περάσει τον Hamilton άλλαξε ρυθμίσεις στον κινητήρα στους τελευταίους γύρους ώστε να έχει περισσότερη δύναμη. Το ίδιο έκανε κι ο Hamilton στην Ισπανία για να αμυνθεί. Παρά τις εντολές της ομάδας και οι δύο έπαιξαν με τα όρια. Στο Μονακό όμως φάνηκε πως η κατάσταση ξέφυγε λίγο, αρχικά στις κατατακτήριες και στη συνέχεια μετά τον αγώνα όταν οι δύο τους ανέβηκαν στο βάθρο σαν δύο εχθροί.

Η Mercedes όμως δεν πρόκειται να το αφήσει να συνεχιστεί αυτό, αρχικά ο Niki Lauda (σχετικό θέμα) θα προσπαθήσει να συνετίσει τους δύο οδηγούς κι αν αυτοί συνεχίσουν τότε θα αναλάβει δράση ο Wolff με πιο σκληρά μέτρα.

Μπορώ να σας πω ότι στη Βαρκελώνη είχαμε κάποια παράπονα από την πλευρά του Rosberg, τα οποία είναι κατανοητά. Βρίσκεσαι μέσα στο μονοθέσιο χωρίς να γνωρίζεις τι συμβαίνει έξω από αυτό. Προφανώς όταν χάνεις από τον team-mate του, είτε στις κατατακτήριες, είτε στον αγώνα, είναι απογοητευτικό. Στη Βαρκελώνη ο Nico τσαντίστηκε για ότι συνέβη στον αγώνα, και το θεωρώ φυσιολογικό. Ο καθένας έχει τα δικά του πιστεύω. Όμως δεν είναι άσπρο ή μαύρο, υπάρχει και το γκρι. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι ανακαλύπτουν πόσο μακριά μπορούν να το τραβήξουν και ποιες θα είναι οι συνέπειες. Είναι φυσιολογικό αυτό; Έχουν γίνει μερικά φάουλ δεξιά και αριστερά. Τη στιγμή που θα θεωρήσουμε ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τα όρια που οριοθετεί η ομάδα τότε θα δράσουμε αναλόγως. Για παράδειγμα αυτό που συνέβη με τις ρυθμίσεις του κινητήρα δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Έχουμε κάνει αλλαγές ώστε να μην μπορεί να συμβεί ξανά στους επόμενους αγώνες.

Σχόλια

Σχόλια