Το Mega Box του νέου Ford Puma-κινητό ινστιτούτο περιποίησης σκύλων

  Χαριτωμένα κουτάβια σε χαλαρωτικό πρόγραμμα περιποίησης με το καινοτόμο και ευέλικτο Mega Box του νέου Ford Puma.

  Τι θα κάναμε χωρίς τους πιστούς τετράποδους φίλους μας; Αυτοί μας καθοδηγούν, μας προειδοποιούν, μας προστατεύουν και μας ψυχαγωγούν. Αλλά, πάνω απ’ όλα, είναι η καλύτερη συντροφιά.

   

  Η Ford γιόρτασε αυτή την ιδιαίτερη σχέση αγάπης και αφοσίωσης, προσφέροντας στους τετράποδους επιβάτες ένα πολυτελές πρόγραμμα περιποίησης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σκύλου.

  Το κινητό ινστιτούτο αισθητικής για σκυλιά έγινε πραγματικότητα, χάρη στο καινοτόμο Mega Box του νέου Ford Puma –πρόκειται για έναν ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο 80 λίτρων στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου. Το αδιάβροχο Mega Box φέρει τάπα αποστράγγισης που διευκολύνει το καθάρισμα – για παράδειγμα, μετά την αποθήκευση λασπωμένου σπορ εξοπλισμού – που σημαίνει ότι μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία τέλεια μπανιέρα πολυτελείας για σκυλάκια.

  Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/1f8eh8K0-CA
  Σας παρουσιάζουμε τα σκυλάκια

  Δεν είναι αξιαγάπητα;

  Lottie, the Bichon Frise

  Oscar, the Cockapoo
  Lilliput, the Maltese

  Amelia, the Cavalier King Charles Spaniel

  Evie, the Boston Terrier

  Λύσεις πέρα από τα καθιερωμένα

  Το Mega Box της Ford είναι ιδανικό για να καθαρίσετε τα σκυλάκια μετά από μία βόλτα στο πάρκο. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρετε με ασφάλεια διάφορα προϊόντα, όπως τρόφιμα, λουλούδια, ακόμα και πάγο. Ο κάθετος χώρος είναι αυξημένος κατά 267 mm, και το πρόσθετο βάθος είναι ιδανικό για τη μεταφορά μη σταθερών αντικειμένων, όπως φυτά εσωτερικού χώρου και τσάντες του γκολφ σε όρθια θέση.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια