Ο Lauda αναλαμβάνει δράση

Ο Αυστριακός δηλώνει ότι θα συνετίσει τους Hamilton και Rosberg

Όλοι γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή η καλή εικόνα που ήθελαν να δείχνου στον κόσμο θα χάλαγε. Οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg έβγαλαν τις μάσκες στο Μονακό κι από φιλαράκια με χτυπήματα στην πλάτη έγιναν εχθροί. Φυσικά η κατάσταση αυτή δεν ξεκίνησε έτσι ξαφνικά. Σιγά-σιγά σε Μπαχρέιν και Ισπανία τι κλίμα γινόταν εχθρικό και στις κατατακτήριες του Μόντε Κάρλο ξέσπασε ο πόλεμος.

Η αμφιλεγόμενη κίνηση του Rosberg, ο οποίος κρίθηκε αθώος από τους αγωνοδίκες, και τα παράπονα του Hamilton για την στρατηγική της ομάδας την Κυριακή έφτασε την κατάσταση στα άκρα. Οι δύο τους δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά μετά τον αγώνα κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Niki Lauda. Ο Αυστριακός δηλώνει ότι θα συνετίσει τους δύο οδηγούς του και το πρόβλημα θα λυθεί αμέσως. Σε δύο εβδομάδες η F1 ταξιδεύει στο Μόντρεαλ. Αυτό είναι καλό διότι έχουν το χρόνο να ηρεμίσουν και να σκεφτούν. Σίγουρα δεν θα γίνουν φιλαράκια αλλά δεν θα έχουν τέτοια εικόνα προς τα έξω.

Ο Lauda δηλώνει ότι γνωρίζει πως πρέπει να χειριστεί την κατάσταση και είναι αισιόδοξος ότι το θέμα θα λυθεί εύκολα.

Ο Lewis δεν είναι ευχαριστημένος που τερμάτισε 2ος και αυτό είναι φυσιολογικό. Όμως στην τελική πρέπει να αποδεχθεί ότι ο team-mate του ήταν ταχύτερος. Είναι πολύ απλό. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν όταν οι δύο τους βρεθήκανε στο βάθρο και δεν είπαν ούτε γεια. Κάτι που ο Nico κάνει πάντα. Αυτό δεν είναι καλό, και πρόκειται να κάτσουμε να συζητήσουμε για όλα αυτά. Δεν είναι καλό όχι για λόγους συμπεριφοράς αλλά δεν είναι καλό για την εικόνα της Mercedes. Με ανησυχεί αυτή η κατάσταση αλλά θα διορθωθεί εύκολα. Μίλησα με τους οδηγούς πριν τον αγώνα αλλά οι συνομιλίες μας θα συνεχιστούν. Κατάλαβα όλα όσα μου είπαν και θα χρειαστεί να περιμένω 2-3 ημέρες αλλά πριν τον Καναδά το θέμα θα έχει λυθεί. Θα κάτσουμε κάτω και θα συζητήσουμε, όπως κάνουμε πάντα. Με αναζητούν όταν έχουν προβλήματα οπότε θεωρώ ότι και αυτό θα το λύσουμε μαζί. Είναι φυσιολογικό. Κι εγώ δεν χώνευα τον Prost αλλά τουλάχιστον του έλεγα καλημέρα το πρωί. Υπάρχουν ορισμένα όρια και πρέπει να τους τα υπενθυμίσω. Μιλώ τη γλώσσα των οδηγών και εκείνοι με καταλαβαίνουν.

Σχόλια

Σχόλια