Ο εντυπωσιακός Hulk

Για μια ακόμα φορά ο Nico Hulkenberg απέδειξε πόσο σπουδαίος οδηγός είναι, κατακτώντας επάξια την 5η θέση στο Μονακό. Ο Γερμανός κατάφερε να κάνει την στρατηγική του να δουλέψει και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ατυχίες των υπολοίπων. Στο τέλος όταν εκείνος ήταν με τα φθαρμένα πολύ μαλακά και οι υπόλοιποι πίσω του με τα μαλακά ελαστικά κατάφερε να κρατηθεί ζωντανός και να πάρει 10 πολύτιμους βαθμούς.

Οι 10 βαθμοί είναι μεγάλη επιβράβευση μετά από έναν τόσο δύσκολο αγώνα. Οι τελευταίοι 20 γύροι ήταν αρκετά δύσκολοι διότι τα πολύ μαλακά ελαστικά που φορούσα είχαν φτάσει σχεδόν στο τέλος της ζωής του. Ήταν δύσκολο να κρατήσω τους υπόλοιπους πίσω μου και παράλληλα να μείνω μακριά από τις μπαριέρες. Υπήρξαν μερικές οριακές στιγμές όταν σχεδόν ακούμπησα στον τοίχοι αλλά τελικά επέζησα και κατάφερα να κρατήσω την 5η θέση.

O Hulkenberg πρόσφερε σπουδαίο θέαμα την Κυριακή το απόγευμα με την εντυπωσιακή προσπέραση επί του Kevin Magnnusen στην Portier.

Έπρεπε να αφήσει την Toro Rosso να τον περάσει ξανά κι έτσι έχασε για λίγο τον ρυθμό του. Είδα την ευκαιρία και έβαλα το ρύγχος μου στην είσοδο της στροφής. Μετά από μια τέτοια κίνηση σε μια πίστα σαν το Μονακό έχεις ένα μεγάλο χαμόγελο.

Σχόλια

Σχόλια