Ο Kimi «τρακοσαρίζει» με την Alfa Romeo Racing C38

FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2019

Είναι ελάχιστοι οι οδηγοί που έχουν καταφέρει να βρεθούν 300 φορές στην εκκίνηση ενός αγώνα της Formula 1και ο Kimi Räikkönen με την C38 της Alfa Romeo Racing στο προσεχές αγώνα του Μονακό (26/5) έγινε ένας από αυτούς.

«Η οδήγηση είναι το μοναδικό πράγμα στη Formula 1 που μου αρέσει», είχε δηλώσει στο παρελθόν και είναι σίγουρο ότι οι αριθμοί δεν σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο για τον Φινλανδό οδηγό. Το κοινό δεν θα πρέπει να περιμένει κάποιο κράνος με ειδικό για την περίσταση σχεδιασμό, αφού όπως λέει ο Kimi «Το φοράω μόνο επειδή προστατεύει το κεφάλι μου».

 

Από το ντεμπούτο του με την Sauber στον αγώνα της Αυστραλίας του 2001, ο Kimi Räikkönen κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ξεχωριστούς οδηγούς της Formula 1 κατακτώντας μέχρι σήμερα 21 νίκες. Ο νεαρός οδηγός που πριν δύο σχεδόν δεκαετίες παραλίγο να χάσει τον πρώτο του αγώνα επειδή έπαιρνε έναν μικρό ύπνο στα pit, τώρα είναι Παγκόσμιο Πρωταθλητής και περήφανος σύζυγος της Minttu και πατέρας των Robin και Rianna. Ως οδηγός απολαμβάνει να αγωνίζεται με την Alfa Romeo Racing έχοντας εξαιρετική διάθεση και κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπά. Να οδηγεί γρήγορα και με πάθος. Ο χρόνος αλλάζει τους ανθρώπους αλλά κατά βάθος ο Kimi παραμένει το ίδιο αυθεντικός.

 

Δελτίο Τύπου

Σχόλια

Σχόλια