Νέα γκάμα Fiat Panda Van: Ο πολυμήχανος συνεργάτης

  Με μία ευρεία γκάμα επιλογών, όσον αφορά στα διαθέσιμα κινητήρια σύνολο, η επαγγελματική έκδοση του Panda αποτελεί τον πιο πολυμήχανο συνεργάτη στην κατηγορία των Mini-Vanette.

  Εκμεταλλευόμενη όλα τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης του Fiat Panda, του δημοφιλέστερου μοντέλου στην κατηγορία Α, η Fiat Professional, δημιούργησε το Panda Van, ένα μοντέλο που ξεχωρίζει χάρη και στην πιο πλήρη γκάμα επιλογών που προσφέρει στην κατηγορία, όσον αφορά στα διαθέσιμα μηχανικά σύνολα. Παράλληλα η διάθεση έκδοσης 4Χ4, αποτελεί μια μοναδική πρόταση στην κατηγορία των Mini-Vanette.

  Μοναδική γκάμα κινητηρίων συνόλων για κάθε ανάγκη

  Με στόχο την εστίαση στις διαφορετικές ανάγκες κάθε επαγγελματία, το Panda Van προσφέρει τρείς επιλογές όσον αφορά στα μηχανικά μέρη. Στη βάση της γκάμας, ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης των 1.2 λίτρων με τους 69 ίππους αποτελεί την ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα προσιτό συμπαγές επαγγελματικό όχημα.

  Κατέχοντας ηγετική θέση στην εξέλιξη και παραγωγή αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), η Fiat Professional, προσφέρει το Panda Van και σε έκδοση CNG για όσους αναζητούν την μέγιστη οικονομία καυσίμου. Χρησιμοποιώντας τον βραβευμένο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Twinair με τους 80 ίππους, το Panda Van-CNG, ξεχωρίζει για τον τρόπο που συνδυάζει την υψηλή απόδοση με το ελάχιστο κόστος χρήσης. Παράλληλα χάρη στην ύπαρξη του ρεζερβουάρ βενζίνης 35 λίτρων, το Panda Van-CNG είναι ένα πραγματικό bi-fuel όχημα με κορυφαία αυτονομία.

  Τέλος για όσους κινούνται σε δύσβατα εδάφη, το Panda Van προσφέρεται και σε έκδοση με κίνηση σε όλους τους τροχούς (4Χ4). Το Panda 4Χ4 χάρη στο χαμηλό βάρος, την ικανή τετρακίνηση, το αυξημένο ύψος από το έδαφος αλλά και τις συμπαγείς διαστάσεις του (μικροί πρόβολοι) θεωρείται ως ένα από τα πλέον ικανά οχήματα εκτός δρόμου ανεξαρτήτως κατηγορίας. Σε συνδυασμό με τον βενζινοκινητήρα Twinair των 85 ίππων, το Panda Van 4X4 αποτελεί μια πρόταση με μοναδικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία των Mini-Vanette. Ικανό να ανταπεξέλθει και στις πλέον αντίξοες καιρικές-οδικές συνθήκες, το Panda Van 4X4 είναι ένα επαγγελματικό όχημα παντός καιρού.

   

  Κορυφαία εκμετάλλευση χώρων και ευελιξία

  Με μήκος μόλις 3,65 μέτρα, στο Panda Van κάθε εκατοστό έχει εκμεταλλευτεί προς όφελος των εσωτερικών χώρων. Με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης 1 μ3, το Panda Van διαθέτει την κορυφαία αναλογία διαστάσεων/μεταφορικών δυνατοτήτων, διατηρώντας παράλληλα ένα σημαντικό ωφέλιμο βάρος (έως 510 κιλά). Παράλληλα η πρακτικότητα ενισχύεται από τις 5 πόρτες, καθώς και τα ακάλυπτα τζάμια στις πίσω πλαϊνές πόρτες.

   

  Μοναδικά προνόμια Fiat Professional

  Πέρα από τα προϊοντικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα μοντέλα της, η Fiat Professional, έχει αναπτύξει μια σειρά παροχών ώστε κάθε επαγγελματίας να απολαμβάνει πάντα το μέγιστο βαθμό ικανοποίησης. Σε αυτό το πλαίσιο, το Fiat Panda Van, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων, καθώς και αντίστοιχης διάρκειας κάλυψη οδικής βοήθειας. Παράλληλα οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τις 9.070 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α και συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης συνολικής αξίας 2.500 ευρώ που ισχύει για όλη τη γκάμα του Panda Van). Συνδυαστικά με τη χρηματική έκπτωση, η Fiat Professional, προσφέρει και τη δυνατότητα απόκτησης του μοντέλου με χρηματοδότηση με προνομιακό επιτόκιο 2,9% μέσω της FCA Capital.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια