Διαφημιστική Καμπάνια για τα 120 Χρόνια στην Παραγωγή Αυτοκινήτων Opel

  “Born in Germany. Made for us all”

  • Νέα καμπάνια 3600 σηματοδοτεί το ξεκίνημα της επετειακής χρονιάς της Opel

  • Διαφημίσεις στην τηλεόραση και τα social media με τις ειδικές εκδόσεις “120 Years”

  • 120 χρόνια καινοτόμων τεχνολογιών από την Opel

   

  Η Opel γιορτάζει 120 χρόνια στην παραγωγή αυτοκινήτων και την καινοτομία το 2019. Η κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων ξεκινά τους εορτασμούς εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στους πελάτες της στην Ευρώπη, με μία νέα διαφημιστική καμπάνια 3600: “Opel. Born in Germany. Made for us all”.

  «Η νέα καμπάνια μας δείχνει με ποιο τρόπο η Opel ήταν ανέκαθεν σε θέση να προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες» δήλωσε ο Tobias Gubitz, Διευθυντής Στρατηγικής Μάρκας και Επικοινωνιών Marketing. «Βρισκόμαστε πολύ κοντά στους πελάτες μας, ανεξάρτητα από τη χώρα που προέρχονται. Κάθε περιοχή έχει τις δικές της προκλήσεις και αυτές ρέουν στην εξέλιξη των αυτοκινήτων μας.»

  Γερμανική, προσιτή και συναρπαστική – αυτές είναι οι αξίες που χαρακτηρίζουν τη μάρκα Opel σε όλη την Ευρώπη. Γερμανική μηχανολογία, σχεδίαση γεμάτη πάθος, αλλά και πρακτικές τεχνολογίες και συστήματα υποστήριξης που κάνουν την οδήγηση πιο ξεκούραστη.

   

  Ευρωπαϊκές ιδέες και Γερμανική μηχανολογία

  Στις νέες διαφημίσεις της, η Opel ευχαριστεί την Eυρώπη για τους σκοτεινούς χειμώνες, τους πολυάριθμους τρόπους μετακίνησης, τους ανώμαλους δρόμους και τους στενούς χώρους στάθμευσης που την έχουν εμπνεύσει να αναπτύξει τόσο ξεχωριστά αυτοκίνητα. Η εταιρία έχει αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις με τους προβολείς IntelliLux LED matrix του Astra και του Insignia, συστήματα πλοήγησης και infotainment συμβατά με Apple CarPlay και Android Auto, εργονομικά καθίσματα πιστοποιημένα από το AGR και το πολύ ελαφρύ σύστημα διεύθυνσης με λειτουργία City-mode.

  Η νέα καμπάνια, που αναπτύχθηκε με το πρακτορείο McCann Frankfurt, ξεκίνησε στην Ελλάδα στις 5 Ιανουαρίου, σε τηλεόραση, έντυπα και social media.

   

  Ειδικές εκδόσεις “120 Years

  Οι  επετειακοί εορτασμοί συμπληρώνονται από εκδόσεις μοντέλων “120 Years” . Αυτές οι ειδικές εκδόσεις των Opel Corsa, Astra, Insignia και των SUV Crossland X, Mokka X και Grandland X, προσφέρουν πλούσιο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ιδιαίτερα στιλιστικά χαρακτηριστικά και συστήματα άνεσης. Τα αυτοκίνητα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια στην τηλεόραση και το διαδίκτυο και συνοδεύονται από οικονομικές προσφορές και προτάσεις χρηματοδότησης. Στη Γερμανία, οι διαφημίσεις θα δίνουν επίσης το «παρών» στους εγχώριους αγώνες της Bundesliga των εταίρων της Opel Borussia Dortmund 09 και 1. FSV Mainz 05

   

   

  Δελτιο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια