Μεγάλος διαγωνισμός από τα ελαστικά LASSA με δώρο 100€, κάθε εβδομάδα

  Άλλαξε ελαστικά και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει 100€, αυτή την εβδομάδα !

  Τα ελαστικά LASSA διενεργούν μεγάλο διαγωνισμό, όπου κάθε εβδομάδα και μέχρι το τέλος του 2018, όσοι τοποθετήσουν στο αυτοκίνητό τους μια καινούργια τετράδα ελαστικών LASSA, θα μπαίνουν σε κλήρωση, στην οποία ένας τυχερός θα κερδίζει 100€.

  Τα ελαστικά LASSA παράγονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσφέρουν προϊόντα εγκεκριμένα από ανεξάρτητους φορείς δοκιμών και ποιότητας πιστοποιημένης με πολλά βραβεία, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

  Ο συνδυασμός του κορυφαίου προϊόντος με την καλύτερη εξυπηρέτηση αποτελεί προτεραιότητα στην εταιρική φιλοσοφία της LASSA. Σήμερα, η LASSA παραμένει ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο αξιόπιστη μάρκα ελαστικών, τόσο σε πωλήσεις όσο και σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

  Τα ελαστικά LASSA εισάγονται και διανέμονται επίσημα στην Ελλάδα από την ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, μέσω ενός μεγάλου και ισχυρού Δικτύου Επιλεγμένων Συνεργατών.

  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ελαστικά LASSA, αλλά και με το δίκτυο των επιλεγμένων συνεργατών που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ενέργεια, μπορείτε να δείτε στο www.lassatyres

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια