Η νέα BMW M8 στην τελική ευθεία για την παραγωγή.

  Από την αγωνιστική πίστα στο δρόμο: η νέα BMW M8 Coupe , ολοκληρώνει το τελικό στάδιο στο δρόμο για τη μαζική παραγωγή. Η BMW M GmbH δοκιμάζει ένα αρχικό πρωτότυπο της προσεχούς ναυαρχίδας της στην πίστα GP του Εστορίλ, στην Πορτογαλία.

   

  Η νέα BMW M8  στην τελική φάση της διαδικασίας εξέλιξης για την μαζική παραγωγή.

  Η δυναμική υπεροχή, η ευελιξία και η ακρίβεια των μοντέλων BMW M προάγονται σε μία νέα διάσταση. Με φιλοσοφία αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων, ελαχιστοποιημένο βάρος, χαμηλό κέντρο βάρους, ομοιόμορφη κατανομή βάρους, βέλτιστο μεταξόνιο και φαρδιά μετατρόχια.

  Ειδικές βελτιστοποιήσεις  για μοντέλα M που αυξάνουν τα ήδη υψηλά επίπεδα ακαμψίας στη δομή του αμαξώματος, στα εξαρτήματα και στις εδράσεις του πλαισίου.

  Η ειδική ανάρτηση M πετυχαίνει εξαιρετική κατευθυντική ευστάθεια, ακρίβεια διεύθυνσης και δυναμική συμπεριφορά στο στρίψιμο, καθώς ο υψηλόστροφος V8 κινητήρας με τεχνολογία M TwinPower Turbo αποδίδει πάνω από 440 kW/600 hp.

  Πλήρως μεταβλητή μεταφορά ισχύος μέσω του συστήματος τετρακίνησης M xDrive με μεγαλύτερο ποσοστό κατανομής ροπής πίσω και με 2WD mode.

   

   

  Το λανσάρισμα στην αγορά της BMW M8 Coupe αναμένεται μέσα στο 2019 και θα ακολουθήσουν επιπλέον εκδόσεις του μοντέλου: BMW M8 Cabrio, BMW M8 Gran Coupe.

   

   

  Δελτίο Τύπου

   

  Σχόλια

  Σχόλια