3η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ TRANSPORT SHOW

  Το motornews επισκέφτηκε την 3η διεθνή έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics TRANSPORT SHOW 2018 που αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός για τις οδικές μεταφορές στη χώρα μας.

  Σκοπός της έκθεσης είναι η παρουσίαση των νέων οχημάτων και τεχνολογιών που καθιστούν τα Μέσα Μεταφοράς αποδοτικότερα, ασφαλέστερα και φιλικότερα προς το Περιβάλλον.

  Σαν επισκέπτες της φετινής Transport Show  βρεθήκαμε μπροστά σε μια εντυπωσιακή παλέτα υπερσύγχρονων επαγγελματικών οχημάτων, ικανών να καλύψουν κάθε εφαρμογή τόσο στην επιβατική όσο και στην εμπορευματική μεταφορά.

  Ανάμεσά τους φορτηγά, λεωφορεία, βαν και minibus τα οποία εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δείχνουν το αύριο των επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών.
  Κοντά στα οχήματα συνυπήρχαν και τα πλέον εξελιγμένα συστήματα κίνησης και ασφάλειας, καθώς και ένα πλήθος ανταλλακτικών, ελαστικών, εργαλείων και άλλων συναφών προϊόντων.

   

  Παράλληλα έγιναν δοκιμές, κληρώσεις και ενδιαφέρουσες ομιλίες διακεκριμένων εισηγητών οι οποίοι ανέπτυξαν επίκαιρα θέματα όπως είναι τα «City Logistics», η «κοστολόγηση του μεταφορικού έργου» κ.α.
  Μεγάλο ενδιαφέρον της διοργάνωσης, για επαγγελματίες αλλά και απλούς  φίλους του φορτηγού είχε η έκθεση στον εξωτερικό χώρο του MEC  με τα επιβλητικά και ιδιαίτερα “ιερά τέρατα”, πραγματικών έργων τέχνης των δρόμων και των καλύτερων φορτηγών που κυκλοφορούν σήμερα στους δρόμους της Ευρώπης.

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια