Καινοτομίες Toyota στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού

  Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η Toyota θα παρουσιάσει με ποιο τρόπο θα ενισχύει τα θεμέλιά της, εν όψει της προετοιμασίας της για μελλοντική ανάπτυξη.

  Αυτή η μεταστροφή είναι εμφανής στο νέο εκθεσιακό περίπτερο της μάρκας που χωρίζεται σε 3 διαφορετικές ζώνες. Η πρώτη – με την ονομασία Start Your Impossible – είναι αφιερωμένη σε νέες λύσεις μετακίνησης και μελλοντικές καινοτομίες. Η δεύτερη τιμά τις δραστηριότητες της Toyota στο μηχανοκίνητο αθλητισμό με την Toyota GAZOO Racing. Και η τρίτη έχει θέμα τα νέα μοντέλα Toyota και συγκεκριμένα τις τελευταίες εκδόσεις των αυτοφορτιζόμενων, υβριδικών-ηλεκτρικών μοντέλων της.

   

  Νέο Περίπτερο

  Καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία εισέρχεται σε μία εποχή όπου συντελείται η μεταμόρφωση του αιώνα, η Toyota ετοιμάζεται να μεταλλαχθεί από μία αμιγώς αυτοκινητιστική εταιρία σε καινοτόμο πάροχο προϊόντων και υπηρεσιών, που θα βελτιώσουν τις μετακινήσεις για όλους (Mobility for All).

   

  Νέα Προσέγγιση της Συνέντευξης Τύπου

  Για να γίνει σαφής η αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας με τον Τύπο, η παραδοσιακή συνέντευξη τύπου, στο χώρο του περιπτέρου αντικαθίσταται από μία νέα, ψηφιακή on-demand παρουσίαση, που οι εκπρόσωποι των media μπορούν να παρακολουθήσουν ανά πάσα στιγμή –είτε στο περίπτερο είτε διαδικτυακά, είτε βρίσκονται στην ίδια την Έκθεση ή σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου. Οι ημέρες επίσκεψης των media στην Έκθεση είναι η 2η & 3η Οκτωβρίου, ενώ οι υπόλοιπες μέχρι και τις 14Οκτ. είναι ημέρες κοινού.

  Η ψηφιακή συνέντευξη τύπου ξεκινά με μία σύντομη εισαγωγή από τον Dr. Johan Van Zyl, Πρόεδρο & CEO της Toyota Motor Europe, και ακολουθεί ένα διαδραστικό σύστημα με ενότητες αφιερωμένες σε κάθε έκθεμα και άλλα βασικά μηνύματα.

  Η ιδέα είναι να προσφέρεται μεγαλύτερη ευελιξία στους ανθρώπους των media, ώστε να παρακολουθούν τη συνέντευξη τύπου της Toyota με την άνεσή τους, είτε έχοντας φυσική παρουσία στην Έκθεση, είτε ως εικονικοί επισκέπτες από οπουδήποτε αλλού.

  Η παρουσίαση για γίνει μέσω ενός microsite στην παρακάτω διεύθυνση (URL): parisms.toyota-europe.com καθώς και μέσω του καναλιού της Toyota Motor Europe στο YouTube.

   

  Νέα Προϊοντικά Εκθέματα

  Δύο νέα βασικά προϊοντικά στοιχεία έχουν αποκλειστική παρουσία στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού: Υβριδική-Ηλεκτρική Τεχνολογία και Νέα Παγκόσμια Αρχιτεκτονική Toyota – Toyota New Global Architecture (TNGA).

  Επί 20 και πλέον χρόνια, η Toyota εξελίσσει, βελτιώνει και ‘εκδημοκρατίζει’ την αυτοφορτιζόμενη, υβριδική-ηλεκτρική τεχνολογία της. Φέτος, στο Παρίσι, θα εκτίθενται μόνον υβριδικά-ηλεκτρικά οχήματα – από το συμπαγές Yaris, μέχρι τις τελευταίες γενιές των Corolla, RAV4 και Camry.

  Στην Toyota New Global Architecture (TNGA) βασίζονται οι νέες προτάσεις της Toyota σε προϊόντα και κινητήρες. Κάτι περισσότερο από απλή πλατφόρμα, η TNGA είναι μία μηχανολογική και σχεδιαστική φιλοσοφία. Βελτιώνοντας τη δυναμική συμπεριφορά των αυτοκινήτων, παράλληλα επιτρέπει τη δημιουργία εξωτερικής και εσωτερικής σχεδίασης με ισχυρότερη συναισθηματική απήχηση.

  Στο περίπτερο θα γίνει παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Corolla Touring Sports, και η αποκάλυψη του αντίστοιχου Hatchback μοντέλου. Χάρη στη νέα πλατφόρμα TNGA-C, το νέο Corolla υιοθετεί μία σχεδίαση που απευθύνεται στο συναίσθημα και διατίθεται με δύο αυτοφορτιζόμενα υβριδικά-ηλεκτρικά συστήματα κίνησης – ένα 1.8l και ένα ολοκαίνουργιο 2.0l.

  Το νέο RAV4 θα κάνει την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του, με σκληροτράχηλη σχεδίαση, νέα πλατφόρμα TNGA-K και νέο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό-ηλεκτρικό κινητήρα 2.5l.

  Μετά από απουσία 14 χρόνων, το Camry επιστρέφει στη Δυτική Ευρώπη με ένα εντελώς νέο μοντέλο, το οποίο ομοίως βασίζεται στη νέα πλατφόρμα TNGA-K και υιοθετεί το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό-ηλεκτρικό σύστημα κίνησης 2.5l.

  Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού πριν από 20 χρόνια, το Yaris έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του. Προς τιμήν αυτής της επετείου, μία ειδική έκδοση ‘Y20’ διατίθεται στην ίδια, ξεχωριστή απόχρωση Golden Yellow με του πρώτου μοντέλου του 1998, αλλά αυτή τη φορά σε δίχρωμη φιλοσοφία με σύγχρονη, σκούρα γκρι οροφή και άλλες σκούρες γκρι πινελιές. Η άλλη ειδική έκδοση του Yaris στην έκθεση τιμά την επιτυχημένη σεζόν της Toyota GAZOO Racing στα ράλι με μία έκδοση GR Sport.

  Εκτός από τα μοντέλα, η Toyota θα παρουσιάσει την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας ασφάλειας με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες του Toyota Safety Sense, εφαρμοσμένα στα νέα Corolla και RAV4.

  Στη ζώνη του περιπτέρου που είναι αφιερωμένη στην Toyota GAZOO Racing, θα εκτίθεται το Toyota TS050 Hybrid LMP1 που κέρδισε στο Le Mans το 2018 μαζί με το σχετικό περίοπτο τρόπαιο.

  Οι δημοσιογράφοι που θα επισκεφθούν την Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι και συγκεκριμένα το νέο περίπτερο της Toyota, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα ψηφιακή συνέντευξη τύπου και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα  στο Hall 4.

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια