Το εκατομμυριοστό JUKE, εξήλθε της παραγωγής από το το εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland.

  Οκτώ χρόνια μετά τη δημιουργία της κατηγορίας των compact crossover, το εκατομμυριοστό JUKE βγήκε από την γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland. Κατά μέσο όρο, στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, ένα ολοκαίνουργιο JUKE κατασκευάζεται κάθε 105 δευτερόλεπτα !

  Γνωστό για το ιδιαίτερο σπορ στυλ του, το JUKE διαθέτει πολλές εσωτερικές και εξωτερικές επιλογές εξατομίκευσης. Χάρη σε  όλες αυτές τις επιλογές και τους πιθανούς συνδυασμούς εξατομίκευσης, περισσότερες από 23.000 διαφορετικές εκδοχές του τελευταίου JUKE,  είναι διαθέσιμες για τους εν δυνάμει αγοραστές του.

   

  Το εκατομμυριοστό JUKE που κατασκευάστηκε στο Sunderland είναι έκδοσης Techna σε χρώμα Vivid Blue. Στιγμιότυπα από την γραμμή παραγωγής του μοντέλου μπορείτε να δείτε στο https://youtu.be/C4OSmQpqocA

   

  Ο Kevin Fitzpatrick, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Παραγωγής, Διαχείρισης και Αγορών στην Εφοδιαστική Αλυσίδα της Nissan Europe, δήλωσε: “Η επίτευξη του ορόσημου του ενός εκατομμυριοστού, είναι ένα φανταστικό επίτευγμα για οποιοδήποτε μοντέλο.

  Πριν από οκτώ χρόνια δεν είχαμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο με το JUKE. Το μοντέλο αυτό,  δημιούργησε μια εντελώς νέα κατηγορία και έφερε έναν ξεχωριστό σχεδιασμό που όμοιό του δεν είχαμε δει μέχρι τότε στην αγορά. Κάνοντας μια γρήγορη αναδρομή, φτάνουμε σήμερα να έχουμε ένα εκατομμύριο πελάτες, με το JUKE να παραμένει ο κυρίαρχος της αγοράς.”

  Το JUKE είναι το δεύτερο crossover που κατασκευάζεται στο  εργοστάσιο του Sunderland, ακολουθώντας τo πρωτοποριακό Qashqai, που μπήκε σε παραγωγή το 2006 και έμελε να βάλει τα θεμέλια για την κυριαρχία της Nissan στην αγορά των  crossover. Περισσότεροι από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν κατασκευαστεί μέχρι τώρα στο Sunderland, με τα Micra (2.4εκ.) και Primera (1.5εκ), να ακολουθούν ως τα μοντέλα που “χτύπησαν” επταψήφιο αριθμό στην παραγωγή του εργοστασίου.

   

  Στο ορόσημο του ενός εκατομμυρίου περιλαμβάνεται και η premium έκδοση του JUKE NISMO, η οποία τέθηκε σε παραγωγή στο εργοστάσιο του Sunderland το 2012. Οι στατιστικές πωλήσεων δείχνουν ότι το μαύρο είναι το πιο δημοφιλές χρώμα για τους αγοραστές του JUKE σε όλη την Ευρώπη, καθώς και η πρώτη χρωματική επιλογή εξατομίκευσης, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του μοντέλου.

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια