Νίκη για τo Nissan NAVARA στο Ράλι του Taklimakan.

  Στο Ράλι του Taklimahan στην Κίνα, που φημίζεται για τις σκληρές και δύσκολες διαδρομές του, κατέκτησε την νίκη το Nissan NAVARA της Zhengzhou Nissan.

  Στο συγκεκριμένο ράλι, ξεκίνησαν τρία Nissan NAVARA από το Urumqi, Xinjiang, στην μακρινή βορειοδυτική Κίνα. Τα  NAVARA  ακολούθησαν τον παλιό Δρόμο του Μεταξιού για 2,769 χιλιόμετρα, συμπεριλαμβανομένης της διαδρομής στην καυτή έρημο Gobi, όπου άνθρωποι και μηχανές φτάνουν στα όριά τους. Από τα 90 αυτοκίνητα που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο ετήσιο off-road ράλι της Ασίας,  μόνο 59 κατάφεραν να το ολοκληρώσουν.

   

  Οι οδηγοί της Zhengzhou Nissan Ho-Ututunasheng και En Wang, οδήγησαν το NAVARA στην νίκη για την  κατηγορία T2.1, ενώ η Zhengzhou Nissan κατέκτησε και τέσσερα από τα οκτώ βραβεία “Golden Helmet”.

  Η δύναμη και η αξιοπιστία του NAVARA, σε συνδυασμό με το ανθεκτικό πλαίσιο διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία.  Το NAVARA, όχι μόνο έφτασε στην κορυφή της κατηγορίας των οχημάτων μαζικής παραγωγής, αλλά παρουσίασε και  μια εξαιρετική απόδοση έναντι των  σκληροτράχηλων οχημάτων ειδικής παραγωγής, που κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Zhengzhou Nissan ήταν η μόνη ομάδα στην κατηγορία οχημάτων μαζικής παραγωγής που δεν έλαβε την ποινή των 100 ωρών, για την  αποτυχία ολοκλήρωσης της κάθε φάσης του αγώνα, εντός των καθορισμένων χρονικών ορίων.

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια