Μεγάλες εκπτώσεις και μοναδικά χρηματοδοτικά προγράμματα για τη σειρά Fiat Professional

  Fiat Professional Fiorino, Doblo Cargo, Talento Van, Ducato, Panda Van και Fullback σε νέες χαμηλότερες τιμές

   Τα κορυφαία οχήματα της σειράς Fiat Professional, από τις 22/6/2018 και μέχρι τις 30/9/2018 διατίθενται σε νέες ασυναγώνιστες τιμές, προς όφελος όλων των επαγγελματιών, οι οποίοι αναζητούν μια ποιοτική και αποδοτική λύση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, παρέχεται άτοκο και χαμηλότοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Capital, ώστε τα επαγγελματικά οχήματα της Fiat να είναι πιο προσιτά από ποτέ.

   

   

  Συγκεκριμένα, όλα τα Van της Fiat Professional πωλούνται πλέον και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με έκπτωση 2.500€. Επιπλέον, στο Fullback η έκπτωση ανέρχεται στα 2.000€ για το Extended Cab και στα 3.500€ για το Double Cab.

   

  Συνδυαστικά με τις εκπτώσεις, προσφέρεται προγράμματα χρηματοδότησης FCA Capital για Doblo Cargo & Fiorino με 36% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 0% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις. Αντίστοιχα,για τα Talento Van & Ducato προσφέρεται πρόγραμμα χρηματοδότησης FCA Capital με 50% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.

   

  Με την ευρεία γκάμα κινητήρων τους, για οικονομία και απόδοση που κάνει τη διαφορά στην καθημερινή εργασία, τον αναβαθμισμένο τους εξοπλισμό, την εξαιρετική οδική συμπεριφορά και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, τα μοντέλα της Fiat Professional διαθέτουν την πιο ελκυστική σχέση τιμής και αξίας για τον επαγγελματία που αναζητεί το καλύτερο για την εργασία του.

   

  Τα μοντέλα της Fiat Professional, που τώρα είναι πιο εύκολο να τα αποκτήσετε από ποτέ, σας περιμένουν στο  Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Fiat Professional.

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια