Ημέρες Abarth 2018: Επτά συναρπαστικές συναντήσεις για τους οπαδούς του Σκορπιού στην Ευρώπη

  Επτά ραντεβού σε επτά πίστες αγώνων σε όλη την Ευρώπη έρχονται και φέτος στη μεγαλύτερη περιοδεία για τους οπαδούς της Abarth.

  • Επτά συναντήσεις στην Ευρώπη. Μετά την πρώτη, στις 5 Μαΐου στην Αυστρία, η περιοδεία θα φτάσει στην Πορτογαλία, την Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία και την Γερμανία.
  •  Επτά συναρπαστικές συναντήσεις για να ζήσετε την εμπειρία Abarth. Η καλύτερη ευκαιρία να βρεθείτε μαζί με άλλους λάτρεις της μάρκας, να οδηγήσετε το δικό σας Abarth στην πίστα αγώνων και να δοκιμάσετε τις τελευταίες προσθήκες στη γκάμα της Abarth.
  • Η κοινότητα της Abarth αριθμεί σήμερα πάνω από 100,000 μέλη και είναι ενεργή σε 10 χώρες.
  • Οι προπωλήσεις εισιτηρίων είναι ήδη ανοιχτές στη σελίδα www.abarthday.com .

   

  Η πρώτη εκδήλωση έγινε στην Αυστρία, στις 5 Μαΐου, και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο. Η περιοδεία του 2018 θα είναι πιο συναρπαστική από ποτέ. Τα 100.000 μέλη της «Συντροφιάς» του Σκορπιού, που συγκεντρώθηκαν πέρυσι στα Abarth Days 2017, θα συναντηθούν και πάλι στην ανανεωμένη περιοδεία του 2018 για να ζήσουν άλλη μία μέρα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων με άφθονη αδρεναλίνη! Τα αδιαμφισβήτητα αστέρια της περιοδείας θα είναι τα αυτοκίνητα Abarth του σήμερα και του χθες που είναι διαθέσιμα για δοκιμές μέσα στην πίστα των αγώνων αλλά και στους δρόμους που περιβάλλουν την πίστα. Τα φώτα θα στραφούν στο Abarth 595 και στο Abarth 124 spider, πέρα από τα αρκετά ανεκτίμητα vintage μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί από το 1949.

  Προβολές της τρέχουσας γκάμας της Abarth και τα εκπληκτικά κλασικά αυτοκίνητα θα “στήνονται” σε κάθε αγώνα. Πρόκειται για κάποια από τα πιο διάσημα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην ιστορία της αυτοκίνησης, αποτέλεσμα της εφευρετικότητας του Karl Abarth, ο οποίος κατεύθυνε το πάθος του για τους αγώνες και τις καλύτερες επιδόσεις και στα αυτοκίνητα κανονικής παραγωγής. Ο στόχος του ήταν να μετατρέψει τα κανονικά αυτοκίνητα σε κάτι εξαιρετικό. Άφθονος χώρος θα αφιερωθεί επίσης στα Abarth Clubs – 40 σε ολόκληρη την Ευρώπη – τα οποία θα δημιουργήσουν σημεία συνάντησης για τα υπάρχοντα μέλη τους αλλά και για να φιλοξενήσουν επισκέπτες που δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στα Clubs.

  Σε κάθε πίστα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα διοργανωθούν ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους λάτρεις της Abarth όλων των ηλικιών. Μία από τις πιο συναρπαστικές δραστηριότητες θα είναι συμμετοχή σαν συνοδηγός δίπλα σε ένα επαγγελματία οδηγό αγώνων για να ζήσει την εμπειρία της θεαματικής απόδοσης του Abarth 124 rally. Επιπλέον, όλοι οι ιδιοκτήτες Abarth θα μπορούν να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα τους μέσα στην πίστα των αγώνων. Είναι ήδη διαθέσιμα τα εισιτήρια για προπώληση online.

  Τέλος, η Mopar®, επίσημος συνεργάτης της FCA σε aftersales υπηρεσίες, θα είναι παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής περιοδείας. Το Mopar® Express Care, η καινοτόμος υπηρεσία του εξουσιοδοτημένου κινητού συνεργείου που έχει αναπτυχθεί από την Mopar®, θα παρέχει μία σειρά υπηρεσιών, όπως check-up και διαδικασίες ηλεκτρονικής διάγνωσης, εργασίες προγραμματισμένης συντήρησης (φίλτρα, φρένα, μπαταρία, φώτα, λάδι), συντήρηση συστήματος ελέγχου κλιματισμού, υπηρεσίες ελαστικών, αντικατάσταση και επισκευή παραθύρων, καθαρισμό χώρου επιβατών και τοποθέτηση γνήσιων αξεσουάρ επιπλέον των ειδικών παροχών και των προσφορών που υπάρχουν ειδικά για την εκδήλωση. Οι επισκέπτες της Mopar® θα μπορέσουν επίσης να δουν και να αγοράσουν μία ευρεία γκάμα από αξεσουάρ, όπως την εξάτμιση Record Monza, το κιτ ζαντών Esseesse, το κιτ αναρτήσεων Abarth Koni, τα σετ από πεντάλ και σπορτίβ πόμολα λεβιέ ταχυτήτων.

  Οι λάτρεις της Abarth μπορούν να επιλέξουν από διάφορους τύπους εισιτηρίων για κάθε στάδιο της περιοδείας Abarth Day 2018 ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους. Τα μέλη του “Scorpionship” απολαμβάνουν εκπτώσεις έως και 50%.

  Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κοινότητα της Abarth, που είναι ενεργή σήμερα σε 10 χώρες και αριθμεί πάνω από 100.000 μέλη, μπορείτε απλά να εγγραφείτε χωρίς χρέωση στην ιστοσελίδα scorpionship.abarth.com

  Ημερολόγιο 2018

  • 5 Μαΐου – Salzburgring (Αυστρία)
  • 2 Ιουνίου – Ouest Parisien (Γαλλία)
  • 23 Ιουνίου – Vasco Sameiro Circuit (Πορτογαλία)
  • 30 Ιουνίου – Rockingham Motor Speedway (Ηνωμένο Βασίλειο
  • 30 Ιουνίου – Ascari Circuit – Malaga (Ισπανία)
  • Αύγουστος – Baden Airpak (Γερμανία)
  • Σεπτέμβριος – Autodromo di Varano de’ Melegari (Ιταλία)

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια