Τα Abarth 124 rally εμφανίστηκαν πιο ανταγωνιστικά από ποτέ σε Γαλλία και Τσεχία

  Η απόδοση και η αξιοπιστία των αγωνιστικών Abarth 124 rally βελτιώνεται.

  • Ο νεαρός οδηγός Nicolas Ciamin (FRA) κατετάγη 2ος στο R-GT στο Rallye d’Antibes, στη Γαλλία.

  • Ο Martin Rada (CZE) ήταν 3ος στο Rally Krumlov, στην Τσεχία.

  • Δυο νίκες πήρε στην πίστα του Lausitzring ο Νεοζηλανδός Liam Lawson και μια ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Lirim Zendeli (DEU) στο πρωτάθλημα ADAC F4 όπου χρησιμοποιούνται κινητήρες Abarth.

   

   Η απόδοση και η αξιοπιστία των αγωνιστικών Abarth 124 rally βελτιώνεται. Τα αποτελέσματα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου επιβεβαιώνουν ότι τα αυτοκίνητα με το Σκορπιό είναι ήδη εξαίρετα. Στο Rallye d’Antibes στη Γαλλία, ο νεαρός οδηγός Nicolas Ciamin (FRA) πήρε προβάδισμα μετά τη δεύτερη ειδική, την μεγαλύτερη του αγώνα στις Antibes. Ο Ciamin πέτυχε ένα τιμητικό αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος, κερδίζοντας την υπερειδική διαδρομή του θρυλικού Col de Turini στην κατάταξη R-GT . Ο Γάλλος οδηγός τερμάτισε το Σαββατοκύριακο δεύτερος στην κατηγορία του.

  Στο βάθρο ανέβηκαν στο Rally Krumlov, στην Τσεχία, τα Abarth 124 rally της Agrotec Czech Abarth  με οδηγούς τους Martin Rada (CZE) και Jaroslav Jugas (CZE), που τερμάτισαν αμφότεροι 3οι στην κατηγορία τους.”Αποκομίζω εμπειρίες και το αυτοκίνητο βελτιώνεται σε απόδοση, γενικά το επίπεδό μας ανέβηκε σ’ αυτό τον αγώνα “, σχολίασε ικανοποιημένος ο Rada στον τερματισμό.

  Η παράσταση συνεχίστηκε στην πίστα με τον αγώνα μονοθεσίων του πρωταθλήματος ADAC F4 που χρησιμοποιούν κινητήρες Abarth στην πίστα του Lausitzring στη Γερμανία. Το αδιαφιλονίκητο αστέρι του Σαββατοκύριακου ήταν ο Νεοζηλανδός Liam Lawson, που πήρε δυο νίκες στον 1ο και στον 3ο αγώνα. Ο Γερμανός  Lirim Zendeli  κέρδισε στο 2ο αγώνα και πήρε προβάδισμα στη βαθμολογία καθώς προηγείται με 25 βαθμούς έναντι του Lawson. Ο ανερχόμενος David Schumacher, γιος του Ralf, προηγείται στην κατάταξη των Rookie.

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια