Ντεμπούτο για το ηλεκτροκίνητο Nissan Sylphy Zero Emission, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Κίνας.

  Tο πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Nissan που κατασκευάστηκε στην Κίνα, για τους Κινέζους αγοραστές.

  Η Nissan παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Κίνας το Nissan Sylphy Zero Emission, το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Nissan που κατασκευάστηκε στην Κίνα, για τους Κινέζους αγοραστές.

   

  Το νέο μοντέλο προσφέρει τη συναρπαστική απόδοση ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου συνόλου μετάδοσης κίνησης, σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνολογίες και μια ευρύχωρη και άνετη καμπίνα. Ο  οδηγός του  θα μπορεί να απολαμβάνει μια διαδρομή ακτίνας 338 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τα επίσημα Κινεζικά πρότυπα.

  Το νέο αυτοκίνητο είναι το αποτέλεσμα της έρευνας και ανάπτυξης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων στη Nissan για περισσότερα από 70 χρόνια, καθώς και για πάνω από 25 έτη στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή μπαταριών. Οι πάνω από 320.000 ιδιοκτήτες του Nissan LEAF ανά την Υφήλιο,  είναι η περίτρανη απόδειξη της  μεγάλης εμπειρίας της Nissan στην ηλεκτροκίνηση, που έχει “περάσει” και στο νέο μοντέλο.

   

  Το Sylphy Zero Emission  ενσωματώνει το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Χτισμένο στην ίδια πλατφόρμα με το Nissan LEAF, το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στον κόσμο, το Sylphy Zero Emission “κληρονομεί”  τις βασικές τεχνολογίες του LEAF, προσφέροντας σταθερότητα και αξιοπιστία σε μεταξόνιο πλήρους μεγέθους.

  Η πλατφόρμα EV επιτρέπει την τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από τα καθίσματα. Αυτό μεταφράζεται  σε μια άνετη, ευρύχωρη καμπίνα με κορυφαίο χώρο για τα πόδια των επιβαινόντων.

   

  Το πολυεπίπεδο εργονομικό σαλόνι με τις επιλογές θέρμανσης,  βελτιώνει περαιτέρω την άνεση. Επιπλέον. Το μοντέλο διαθέτει  λειτουργία συνδεσιμότητας που επιτρέπει τον τηλεχειρισμό ήχου και εικόνας στο αυτοκίνητο,  μέσω του κινητού τηλεφώνου.

   

  Δελτίο Τύπου

  Σχόλια

  Σχόλια