Παρουσιάστηκε στον Τύπο το νέο i8 Roadster

  Μετά την εκθεσιακή πρεμιέρα στην Ευρώπη για το νέο BMW i8 Roadster στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ήρθε η ώρα για τους δημοσιογράφους αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο να οδηγήσουν τη νέα έκδοση.

  Το υβριδικό supercar της BMW, με κατανάλωση μικτού κύκλου 2.1 l/100 km, κατανάλωση ενέργειας στο μικτό κύκλο 14,5 kWh/100 km και εκπομπές  CO2 στο μικτό κύκλο 46 g/km, κερδίζει πρωτίστως τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του. Η απουσία της οροφής στο πρωτοποριακό και πιο επιτυχημένο παγκοσμίως plug-in υβριδικό της κατηγορίας υπόσχεται στο κοινό του μία εξίσου απολαυστική οδηγική εμπειρία. Το BMW i8 Roadster έχει ειδικό σετάρισμα ανάρτησης, πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, πλαίσιο παρμπρίζ από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) και ένα ηλεκτρικό soft-top.

  Με την εξελιγμένη τεχνολογία BMW eDrive που προσφέρει αναβαθμισμένη δυναμική συμπεριφορά και ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία ηλεκτροκίνησης, το ανοιχτό i8 καταφέρνει και γίνεται ακόμα πιο θελκτικό, χάρη στην “ελαφρότητα” που του προσδίδει η απουσία οροφής. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, το i8 Roadster γίνεται ακόμα πιο exotic και από τις πρώτες εικόνες που έρχονται μετά τη δημοσιογραφική παρουσίαση του αυτοκινήτου στην Ισπανία (Μαγιόρκα) αυτό που μένει είναι η αίσθηση του ξεχωριστού.

   

  Σχόλια

  Σχόλια